Home » Wanda krijgt een zwarte envelop en verlaat definitief een jaar van je leven

Wanda krijgt een zwarte envelop en verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

We schreven vandaag nog over het feit dat de vriend van Wanda flink wat kritiek had op het programma een jaar van je leven. De familie kon geen brief sturen naar haar. Vandaag krijgt Wanda toch een envelop, een zwarte… Wat slecht nieuws betekent.

Rupert neemt Wanda mee naar het kantoor en overhandigt haar de brief. Wanda begint te lezen en als ze klaar is begint ze te huilen. Iets met je moeder of zo vraagt Rupert. Ja ook antwoordt Wanda. Daarna gaat ze huilend naar boven. Al snel komen Sasha, Jasper en Marciano bij haar. Daar zegt Wanda dat Ivor (haar vriend) het uitmaakt en dat het slecht met haar moeder gaat. Ze wil even alleen zijn. Uiteindelijk gaat ze naar Rupert en laat weten dat ze naar huis wil. Rupert tikt een mailtje om de productie op de hoogte te stellen. Wanda laat weten dat ze alvast wat spullen bij elkaar gaat pakken. In de slaapkamer leest ze de brief nog eens voor:

Beste Wanda, via deze brief wil ik (Ivor) je laten weten dat je in verband met ernstige problemen in de thuissituatie z.s.m. naar huis moet komen. Het betreft inderdaad de breuk tussen ons. En de psychische problemen van je moeder. Ik ga er vanuit dat je de juiste beslissing neemt om naar huis te komen. Je weet dat ik dit anders niet zou sturen.

Ik ga nu naar huis gaat Wanda huilend verder. En vraagt aan haar medebewoners in de slaapkamer of ze hun monden kunnen houden. Ik had hem voorop moeten zetten en had eerder naar huis moeten gaan. Ik hoopte dat ik het aan hem uit kon leggen. Daarna gaat ze verder met inpakken. Als haar spullen gepakt zijn brengt ze de groep op de hoogte.

Ik heb brief nummer 3 begint Wanda. Ik ga er niet teveel over uitweiden, het gaat slecht met mijn moeder. Er spelen andere dingen thuis. Dus er wordt gevraagd of ik naar huis toe kom, dat doe ik. Dus ik ga. Ik heb een top tijd gehad. Ik heb vaak naar huis gewild, nooit zo. Uiteindelijk vond ik het altijd wel leuk hier om te blijven. Ik vind jullie toppers. Ik wens jullie ook echt een top tijd. En dat een van jullie mag winnen, het maakt mij niet uit wie. Nu is het tijd voor mij om te gaan. De groep klapt en er volgen knuffels en afscheid. Daarna loopt ze richting de poort zet hem op jongens roept ze nog. Het avontuur van Wanda zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

6 Reacties

huub 31 maart 2023 - 15:10

die is weg gelukkig

Beantwoord
Iet 31 maart 2023 - 15:13

Gelukkig dat ze er uit is maar goed dat die vriend het heeft uitgemaakt hem zijn de ogen opengegaan berouw komt na zonde

Beantwoord
Sunrise 31 maart 2023 - 15:32

Goed dat haar vriend het uitmaakt en dat ze vertrekt. Hoe ze onder andere Mexx zwart te maken maar ook andere mensen achter hun rug was niet normaal. En dan dat vreemdgaan…

Beantwoord
Bram 31 maart 2023 - 21:53

Heftig voor haar,maar zal wel wat rustiger worden ook nu Kim weg is ,dit hadden ze beide eerder moeten doen

Beantwoord
hanneke 5 april 2023 - 18:37

hallo bewoners wat heftig allemaal hoop dat jefry zijn hoofd erbij hout nu zijn liefje weg is

en ja nu wanda o oh wat een elkende met elkaar ik volg jullie al vanaf de eerste dag ik heb wel een mening over wanda maar weet je ik mag alles denken maar niet alles zeggen zorg ervoor dat jullie nog ern moiie tijd door maken veel liefs trouwe kijker zet hem op

Beantwoord
Eva 6 april 2023 - 12:03

Er is never nooit een excuus voor vreemd gaan. Laat deze vrouw er maar van leren. Ik wens Ivor een leuke en betrouwbare vrouw toe. Dat verdiend hij.

Beantwoord

Laat een reactie achter