Home » Zoë wil een stelling voordragen, iedereen mag voor een bepaald bedrag een bestelling plaatsen

Zoë wil een stelling voordragen, iedereen mag voor een bepaald bedrag een bestelling plaatsen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vanavond hebben de deelnemers geen eten, ze moeten het vanavond met fruit doen. De boodschappen komen morgen pas. Zoë en Babette bespreken het buiten maar dan begint Zoë over een stelling die ze vanavond wil voordragen. Babette weet al welke stelling het wordt en vraagt wat ze dan gaat kopen. Ik denk aan sportkleren. Ik wil het best doen gaat Zoë verder, het is niet alleen voor mij maar een grote groep. Met 150 maar ik moet even kijken wanneer ik het ga doen. Rond een uurtje of 20:00 of zo. Zoë wil voordragen om iedereen voor een bepaald bedrag bij de Zalando spullen te bestellen. Maar of de rest van de groep daar ook iets in ziet?

Jeffrey en Moraima hebben ook een gesprek gehad. Moraima zegt dat hij nergens naar toe gaat, je gaat me gewoon helpen met trainen. Alles komt goed. We gaan er door. We gaan het gewoon volhouden. Precies zo is het antwoordt Jeffrey. Maar gezien de wedstrijd komen mijn kwaliteiten later tot zijn recht. Het is wachten totdat ik mag. Verder heeft Jan-Willem een biljart workshop gegeven aan Bern, Sasha, Eunice en Erik. Kenzy en Marciano doen ondertussen voorbereidingen voor de sterkste mens, wordt er in de hottub gezeten en een spel gedaan. Wat gaat de rest van de dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Laat een reactie achter