Home » Jasper wordt ondervraagd over zijn nacht met Wanda

Jasper wordt ondervraagd over zijn nacht met Wanda

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper en Wanda hebben vannacht een intieme nacht gehad. Er wordt veel over deze gebeurtenis gesproken. Babette, Moraima en Wendy praten er ook even over. Misschien wil ze wel helemaal niet meer naar huis zegt Babette. Dat heeft ze toch ook de vorige keer gezegd antwoordt Wendy. Maar nu helemaal niet meer zegt Babette. Dat is ook voor l*l gaat Wendy verder. Moraima vindt het op haar beurt idioterie. Je hebt een relatie van 8 jaar en dat zet je op spel voor iets… Dus waarvoor alleen voor dat? Nu gaan ze erachter schuilen met drank. Dit blijft toch werken terwijl ze naar haar hoofd wijst. Dat is een smoesje, je weet donders goed wat je hebt gedaan. Wendy merkt op dat ze niet altijd alles mee krijgt in dat soort gevallen. En dan een vriend van 8 jaar zegt Moraima, dan ga je voor één keer… Misschien is het wel echte liefde antwoordt Wendy, ik ben benieuwd. Kom je thuis kun je je huis verkopen merkt Babette op. Die is al verkocht denk ik merkt Wendy. Moraima benadrukt dat het echt is gebeurd. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien, ik lieg niet. Ik zeg niet dingen die niet waar zijn. Ik heb het gezien.

Jasper zelf wordt ook ondervraagd. Babette vraagt aan Jasper hoe het nu is met haar. Gaat het wel goed met haar? Zeker antwoordt Jasper en Babette vraagt of ze van haar vriend mocht knuffelen met iemand in bed. Ja zegt Jasper en Moraima merkt op dat het niet alleen knuffelen was. Jawel zegt Jasper en Moraima zegt niet waar. Zeker wel zegt Jasper en Babette merkt op dat ze in de morgen wel met zijn boxershort in de badkamer liep. Waarom doe je dat als je alleen knuffelt? Dan kon ze toch ook haar jurkje aanhouden voegt Zoë eraan toe. Je gaat toch niet met een jurkje slapen antwoordt Jasper, dat vind ik raar. Zoë vindt het raar dat je niks doet als je langs iemand ligt. En je hebt gedronken. Ik ben wel blij voor jou zegt Babette. En wat gebeurt is is gebeurt zegt Moraima. Ik zat hier te genieten van alle vonken. Eerste rondje, tweede rondje, derde rondje. Jasper draait zich om en Zoë vraagt of hij wel zo lang kon. Was de druk niet hoog na 6 maanden? Ik ben er niet zegt Jasper ik ben moe. Ja dat snap ik roept de rest in koor…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter