Home » Jan-Willem haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Jan-Willem haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Jan-Willem en Moraima moeten een eliminatieopdracht doen. Een eliminatieopdracht waarbij een goed geheugen centraal staat. De twee moeten 32 voorwerpen onthouden in een kast. Vervolgens krijgen ze een lege kast voor zich waar ze de 32 voorwerpen op exact dezelfde plaats terug moeten zetten. Een soort memory dus.

Zodra Jan-Willem en Eunice er klaar voor zijn legt de scheidsrechter het nog eens uit. Daarna krijgen ze 2 minuten om alle voorwerpen en plaatsen in de kast te onthouden. De scheidsrechters rollen daarna lege kasten de loods in, de zoemer gaat en ze gaan aan de slag. Jan-Willem drukt als eerste op de rode knop. Daarna gaat de scheidsrechter beide kasten af, wie heeft het meeste goed? Jan-Willem heeft er 17 goed. Daarna is het tijd voor de kast van Moraima. De scheidsrechter telt dat ze er 18 goed heeft. De stem zegt beste Jan-Willem, jij hebt de opdracht niet gehaald. Dat betekent dat jij je spullen moet gaan pakken. Voor jou zit het avontuur in een jaar van je leven erop. Je hebt 1 uur om afscheid te nemen.

Moraima krijgt ondertussen knuffels, vrijwel iedereen is erg blij dat ze mag blijven. Ook Moraima is erg enthousiast. Ze doet even een vreugdedansje. En Jan-Willem kan zijn koffers gaan pakken. Hij verlaat vandaag nog een jaar van je leven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter