Home » De deelnemers doen een verdienopdracht met een grote bibber spiraal

De deelnemers doen een verdienopdracht met een grote bibber spiraal

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit in de een jaar van je leven loods! De deelnemers moeten naar de slaapkamers en daar afwachten op wat komen gaat. Wordt het een verdienopdracht of misschien toch een eliminatie? Zodra de deelnemers de loods in mogen verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers begint de stem, voor jullie staat een ronde bibber spiraal. Jullie moeten in het midden van de spiraal gaan staan en de ring van het startpunt beneden naar het eindpunt boven zien te brengen. Elke keer als de zoemer gaat moet je de ring terugbrengen naar het vorige rustpunt. Elke deelnemer krijgt 2 minuten de tijd. Per behaald rustpunt verdienen jullie 10 euro voor de huishoudpot. Het eindpunt levert 25 euro op. Elke deelnemer mag de zoemer van de spiraal maximaal 3 keer af laten gaan. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

Daarna gaan de deelnemers een voor een de spiraal in om geld te verdienen. Moraima en Zoë weten helaas geen geld bij elkaar te verdienen. Isaac, Jasper en Mirthe weten 50 euro bij elkaar te krijgen. Jeffrey en Babette 40 euro, Eunice, Bern, Kenzy en Sasha 30 euro, Marciano, Rupert Imadiddin, Wendy en Erik 20 euro en Janet en Jan-Willem 10 euro. In totaal hebben de deelnemers 470 euro verdiend voor de huishoudpot. Een mooi bedrag!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.8]

1 Reactie

Bert de jager 14 april 2023 - 15:05

Eindelijk weer wat geld

Beantwoord

Laat een reactie achter