Home » Gerry geeft een update na haar plotselinge vertrek uit een jaar van je leven

Gerry geeft een update na haar plotselinge vertrek uit een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gerry heeft een jaar van je leven zeer plotseling verlaten. Ze kreeg een brief met slecht nieuws waardoor ze besloot de loods zo snel als mogelijk te verlaten. Er zou iets in de familie spelen, mogelijk wat met haar vader. Gerry liet en laat daar weinig over los. Gerry kreeg na haar vertrek de kans om binnen 24 uur terug te komen, dit heeft ze niet gedaan. Inmiddels heeft ze wel een update gegeven over haar vertrek via Instagram. Ze laat het volgende weten aan de kijkers:

“Hallo lieve mensen, zoals jullie hebben gezien ben ik uit het programma gegaan en ga ik ook niet meer terugkeren. Slecht nieuws vanuit thuis ontvangen. Familie gaat altijd voor, vrienden gaan altijd voor… en daar kan geen één, geen vijf miljoen tegenop. Ik ben waar ik moet zijn en dat is bij mijn familie. Elkaar liefde geven, verzorgen en steunen. En toch wil ik jullie allemaal thuis bedanken. Voor jullie mooie en lieve berichten die ik heb ontvangen. Dat biedt veel steun, veel hoop. En daar wil ik jullie allemaal voor bedanken. Ik wens de deelnemers in het spel heel veel succes. Mogen de beste winnen. En jullie thuis, bedankt voor het kijken en wie weet tot gauw!”

 

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

Laat een reactie achter