Home » Bern gaat dingen kopen die het voor hem de komende 4 maanden leuker gaan maken

Bern gaat dingen kopen die het voor hem de komende 4 maanden leuker gaan maken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de stellingen van vandaag wordt er veel besproken over wat mensen met geld moeten kopen. Iedereen heeft immers 300 euro gekregen om zelf dingen te kunnen kopen.

Bern en Sasha zitten in kamer 4 erover te praten. Bern zou wel een Nintendo switch of gamecube willen kopen. En als het zou mogen een kleine tv erbij. Sasha vindt het wel wat het bedrag wat ze hebben gekregen. Als je het eigen geld zou zijn zou je het niet doen, tenminste ik niet. Bern probeert het positief in te zien. Ik ontkom er ook niet aan dat ik het schijt aan alles gevoel ga krijgen. Het is ook lastig merkt Sasha op. Ik heb het precies hetzelfde als jij hebt zegt Bern. Het verbaasd mij dat we een mini samenleving gecreëerd hebben waar het wel gebeurd dat je iets doet wat je hier buiten niet doet. Sasha snapt wel dat mensen die het financieel niet breed hebben nu de kans pakken om ervan te genieten. Bern heeft voor zichzelf bedacht om dingen te kopen die het voor hem de komende 4 maanden leuker gaan maken. Dus de spelcomputers zoals nintendo, gamecube, nintendo switch, wii of playstation. Ik hoop dat ze (productie) daaraan mee willen denken. Ze laten de laatste tijd wel meer toe. Sasha denkt daar toch wat anders over, zo wordt muziek ingekocht en de spellen.

Sasha zou een kat of puppy wel wat vinden maar die ontsnappen. Volgens Bern ontsnappen die nu niet meer met al die netten boven de loods. Of Sasha daar echt wat mee gaat doen is nog de vraag. Bern hoopt in ieder geval dat de tabak discussies voorlopig vermeden zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]

1 Reactie

Diane vd Mortel 19 april 2023 - 05:43

Geen dieren daar!

Beantwoord

Laat een reactie achter