Home » Zoë gaat op bed liggen terwijl ze er geen toestemming voor heeft en wordt aangesproken door de productie

Zoë gaat op bed liggen terwijl ze er geen toestemming voor heeft en wordt aangesproken door de productie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De deelnemers genieten van een rijkelijke brunch. En verder wordt er veel gekletst. Vanavond staat er een debat tussen aspirant managers Kenzy en Jan-Willem op het programma. Dit zal tijdens de talkshow van Gert-Jan gebeuren. Jan-Willem gaat vandaag iedereen af en vraagt wat er speelt, of er ideeën zijn of wat iemand zou willen veranderen. Dit inventariseert hij vervolgens om te gebruiken in zijn plan als hij verkozen wordt tot manager.

Mexx nog ziek op bed maar er liggen meerdere deelnemers op bed terwijl dit niet meer mag. Dit mag alleen als de productie hier toestemming voor gegeven hebt. Dit kan zijn als je bijvoorbeeld ziek bent. Zoë lag op bed en Marciano kreeg daar een mailtje over. Hij heeft haar erop aangesproken dat ze niet op bed mag liggen. Zoë vertelt hierover tegen Babette, Gert-Jan en Wendy. Paniek jongen, paniek begint Zoë. Ik mag niet op bed liggen, dus ik zeg gister mocht ik wel op bed liggen. Dat heb ik toen ook niet gedaan, ik zeg rustig ik ben er al uit. Die paniek gelijk, ik ben er al uit. Ze kunnen geen tv maken zonder mij blijkbaar voegt ze er met een lach aan toe. Marciano bespreekt het ook in zijn slaapkamer. Het is gewoon irritant, politieagentje spelen. Iedereen weet gewoon hoe het werkt. Dat is dus waar ik een mail over heb gehad. Zou het kunnen omdat Zoë erin lag vraagt Wanda. Ja antwoordt Marciano, ze hebben haar naam genoemd. Ik zei tegen Zoë ben je ziek. Nee zei ze waarop ik zei dat het zo niet werkt. Dat moet officieel gemeld worden. En ik ga naar boven gelijk dat mailtje. Wanda stelt voor dat hij het nog eens een keer tegen de gehele groep zegt. Marciano laat weten dat hij dat ook al van plan was. Dat doe ik tijdens het eten wel of zo. Ik heb geen zin om iedereen weer bij elkaar te roepen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.1]

2 Reacties

Karin 25 januari 2023 - 11:42

Ik hoop dat GJ door heeft/krijgt wie zijn “vijanden ” zijn.

Beantwoord
Michel 26 januari 2023 - 11:35

Mogen ze niet meer op bed liggen?

Beantwoord

Laat een reactie achter