Home » Eunice neemt afstand van Esther om een gele kaart te voorkomen

Eunice neemt afstand van Esther om een gele kaart te voorkomen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther en Eunice gaan de laatste tijd niet zo lekker met elkaar om. Esther ziet Eunice vaak naar Jan-Willem toe trekken en daar heeft ze het moeilijk mee. Eunice heeft een gesprek met Esther gehad en heeft naar aanleiding van dat gesprek een besluit genomen. Later besluit Eunice hier met Wendy over te praten in de keuken.

Ik ben hier niet om iemand jaloers te maken, dat ben ik niet aan het doen zegt Eunice tegen Wendy. Ze zei nee dat snap ik, het is mijn emotie. Ze weet niet goed hoe hiermee om te gaan. Ze is nooit verliefd geweest naardat haar man is overleden. Ik wil niet dat dit escaleert op een bepaald moment gaat ze verder. Ik wil dit laten gaan en ben niet op zoek naar problemen. Niet met haar, met niemand benadrukt Eunice. Gewoon even afstand houden. Prima toch merkt Wendy op. Ze is heel aardig en lief gaat Eunice verder. Maar sommige dingen heb ik al gezien, ook hoe andere mensen dat ervaren hoe dat ze is. Ik zit niet op een onverwachte reactie te wachten wat mij kan brengen op een gele kaart. Is het zo erg vraagt Wendy. Dat weet ik niet antwoordt Eunice. Denk je dat jij een gele kaart kan krijgen vraagt Wendy door. Niet voor mij zegt Eunice, vooral voor haar. Voor haar is dit nieuw, mensen die niet weten hoe om te gaan met emoties. Dat is ongecontroleerd. Als je geen controle hebt of overloopt kun je onverwacht reageren. Dit is nieuw voor haar en de setting hier in de loods, dat kan te veel worden. Daarom moet ik een beetje schuiven, kom niet in mijn comfort zone en ik niet in die van haar. Ik hoef er niet betrokken in te worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter