Home » Jeffrey heeft ruzie met Kim D omdat ze bij Rupert en Imadiddin op bed lag

Jeffrey heeft ruzie met Kim D omdat ze bij Rupert en Imadiddin op bed lag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey en Kim D hebben een hechte band met elkaar. Maar vandaag loopt het niet zo lekker met de twee. Ze hebben namelijk ruzie… Jeffrey is boos omdat Kim D bij Rupert en Imadiddin op bed heeft gelegen en er gefluisterd zou zijn. Kim D is dit ook opgevallen en gaat het gesprek aan.

Waarom doe je zo raar vraagt Kim D aan Jeffrey. Raar antwoord Jeffrey, je  bent zelf raar. Volgens Kim D laat hij zichzelf kennen maar volgens Jeffrey is dat niet het geval. Ik vind van wel zegt Kim D terwijl ze weer richting de loods loopt. Wat zeg je vraagt Jeffrey, je moet geen dingen zeggen en dan weglopen he. Kim D laat nog een keer weten dat ze vindt dat hij zich laat kennen. Dat mag jij vinden antwoordt Jeffrey terwijl hij weer wegloopt. Uiteindelijk komt Kim D weer terug naar buiten en vraagt wat er is. Ik vind dat je jezelf laat kennen voegt ze er wederom aan toe. Ik zou niet weten waarom antwoordt Jeffrey. Kim D wil het wel uitleggen, je vond het gewoon niet leuk dat ik daar lag vandaag denk ik. De twee kibbelen lang door. Jeffrey heeft totaal geen zin om door te gaan zoals ze eerst deden. Ga niet doen alsof je het niet begrijpt. Er is niks aan de hand. Kim D vindt dat hij agressief doet, wat wil je nou precies? Je weet waar ik het precies over heb. Gewoon even normaal gaat Jeffrey verder, niet meer bij elkaar liggen. Dus lekker bij de andere 13 liggen. Ik geef gewoon mijn grens aan, dat is volgens mij niet erg toch? Over twee dagen is het weer oké. Kim D had het graag even gehoord maar Jeffrey laat weten dat hij hints genoeg gegeven heeft. Ik vind het raar dat ze ineens 1.5 verder gaat liggen. Volgens Kim D maakt het helemaal niet uit want hij is homo. Jeffrey vindt het dan weer dat het om het gebaar gaat wat ze maakt. Als ik zeg dat je me twee dagen moet laten is het toch goed of niet? Ik snap niet dat je dat gewoon kan. Ik heb jou hier nodig antwoordt Kim D. Dat snap ik als je wilt winnen reageert Jeffrey. Ik negeer en ontloop je niet, ik ben gewoon lekker bezig vandaag. Moet ik 24/7 om je nek hangen? Nee dat hoeft niet nee antwoordt Kim D. Je snapt toch wel dat ik makkelijk naast een homo kan liggen? Dat moet je ook lekker blijven doen antwoordt Jeffrey. Kim D vraagt of hij zich ook in haar kan verplaatsen en het volwassener was geweest als hij naar haar toe was gekomen. Ik moet nu weer naar je toe komen. Je weet dat ik buiten toch een vriend heb? Jeffrey beaamt dat en Kim D zegt dat ze dan normaal close met hem kan zijn. Voor mij hoeft dat niet antwoordt Jeffrey. Kim D had het wel gewaardeerd als hij gezegd had wat hij nog wel en niet zou willen. Over twee dagen, gewoon normaal, gewoon fris en fruitig zegt Jeffrey. Zoals ik andere mensen ook behandel. Dat wordt gezellig dan zegt Kim D. Je kunt het ook gezellig maken met een ander merkt Jeffrey op. Je moet lekker alle 13 afgaan en met iedereen gaan pitten. En dan heel de tijd dat kut gefluister. Daarna geeft hij toe dat het wel mensen zijn waarmee ze op bed gaat liggen die op hem gestemd hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

1 Reactie

Yvonne 5 november 2022 - 16:55

Kleuter die Jeffrey bepaal jij daar wat anderen wel en niet mogen wie denk je dat je bent naar ventje dat ben je ze zouden jou er nogmaals moeten uit stemmen en dan hoop ik dat er iemand is die jou mag weg sturen ……

Beantwoord

Laat een reactie achter