Home » De deelnemers hebben een vrijmibo en Kenzy wordt vroeg gewekt voor de kerst opdracht

De deelnemers hebben een vrijmibo en Kenzy wordt vroeg gewekt voor de kerst opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een vrijmibo gehad. Dit is een nieuw idee van manager Isaac. Isaac heeft zelfs muziek geregeld! Hij zegt tegen de groep dat dit de officiële eerste vrijmibo is. Voor een uur hebben we een happy hour. Normaal gesproken met een biertje en een wijntje. Nu doen we het anders pak een drankje een uur lang, een beetje een feestje. Geniet ervan! De muziek gaat daarna weer aan en de deelnemers zijn blij dat ze even los kunnen gaan. Er wordt dan ook gedanst maar anderen zijn weer aan het kletsen of een spelletje aan het doen.

Uiteindelijk gaan er een aantal dames lekker in de hottub. Als ze er enige tijd inzitten zijn er kerst bellen te horen in de loods. Dit betekent dat één deelnemer karaoke moet zingen. Alle dames in de hottub rennen naar binnen, dit keer is het de beurt aan Zoë. Ze rent in badpak richting het podium en is hier netjes op tijd, rond de 11 seconden. Er wordt snel een handdoek gehaald die ze om zich heen slaat. Daarna gaat zingt ze het liedje Santa, can you hear me. En ze heeft daarmee 25 euro voor de huishoudpot bij elkaar verdiend. Vannacht hebben de deelnemers een paar “wachters” neergezet voor het geval iemand midden in de nacht moest zingen. Twee deelnemers hielden het in de gaten om als het nodig zou zijn een deelnemer te wekken. Dit is in de nacht niet gebeurt. Maar heel vroeg in de morgen rond 8:00 uur was het wel raak. Kenzy moet zingen en wordt gewekt, ze staat binnen 12 seconden op het podium. Kenzy roept door de microfoon goede morgen allemaal. En zingt daarna het lied Sleigh bells ring, are you listening? Ook Kenzy heeft 25 euro verdiend voor de huishoudpot. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

Laat een reactie achter