Home » Isaac last een vergadering, kleine veranderingen en een blik op de toekomst

Isaac last een vergadering, kleine veranderingen en een blik op de toekomst

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac roept de groep bij elkaar voor een overleg. Als nieuwe manager in de loods heeft hij een aantal punten en veranderingen om te bespreken.

Mijn eerste meeting als manager begint Isaac, ik wil even een update geven waar we nu staan en we heen gaan. In de huishoudpot zit momenteel 12,41. Gisteren was dat 25,41 euro er zijn nog wat spullen voor de modeshow gekocht. We hebben eten tot vanavond. De kookgroep gaat kijken wat er te maken is van alles wat we nog hebben zodat we dit weekend nog een beetje kunnen draaien. Ik heb zelf natuurlijk nog mijn geld die ik heb gewonnen. Wat we zouden kunnen doen is de pot naar 50 brengen en kijken wat we zouden kunnen bestellen. Dat ga ik sowieso doen benadrukt hij. We moeten vooruit kijken naar het weekend toe. De kookgroep houden we intact zoals het is. We gaan beter en scherper op elkaar zijn, meer variatie. We gaan op maandag een alles kan op maandag houden. Dan kunnen mensen koken buiten de kookgroep maar wel in samenwerking met iemand van de kookgroep. Ik heb ook gevraagd of de computer gebruikt mag worden, je mag aan het toetsenbord zitten onder toezicht van de manager. De manager beslist of er gewijzigd of besteld kan worden. Alles staat nu met verdienopdrachten. Zoals Jeffrey het door heeft gezet zet ik ook door.

Ik irriteer me aan alles wat er achtergelaten wordt, ruim de spullen terug waar ze horen. Ik wil vrijdag met zijn allen de loods recht trekken. Potloden mogen besteld worden, als ze op zijn ga ik per kamer weer één potloden zijn. Als er misbruik van gemaakt worden wordt alles afgepakt. Het huisregelboek ligt nu op het kantoor gaat Isaac verder. Ik heb gevraagd of het boek uit het managerskantoor mag, dat mocht. Het boek wordt nu in de spelletjes kast gelegd. Als je het wil lezen vraag het eerst, je mag het lezen op de verdieping van het managerskantoor, op het bankje voor het kantoor. Geef het wel aan mij door herhaald hij nog eens. Jeffrey benadrukt dat alles gewoon netjes teruggelegd moet worden zodat iedereen het terug kan vinden. Fysio aanvragen moet elke week opnieuw vertelt Isaac. De havermout blijft veel over, het is zonde om havermout en brood te doen. Havermout wordt nu even niet gemaakt. Laat het weten als je havermout wilt. Zakgeld ben ik voorstander van maar wanneer het toereikend is. Niet eten ben ik geen voorstander van. Als het toereikend is in de huishoudpot dan ben ik voorstander zakgeld te doen. Maar zakgeld is niet om eten te halen. Ik wil ook elke vrijdag een vrijmibo inzetten. Met een paar hapjes, een drankje, misschien een muziekje. Als het geld toelaat benadrukt hij. Op zondag wil ik standaard een brunch doen, je kunt dan lekker uitslapen. De wc rollen gaan weer terug, ik wil wel kijken hoe het is om het op de toilet te laten hangen. Als er geld genoeg is vind ik raar om met een wc rol door het pand heen te gaan.

Bern vraagt of hij iets uit het entertainmentboek wil kopen omdat hij dat als manager mag. Isaac laat weten dat hij iets met kerst wil doen, zoals een kerstboom. Janet vraagt of het niet een optie is om uit de prijzenpot een kerstboom te bestellen. Isaac denkt dat er dan een stelling in de groep gegooid moet worden. Maar dat kan pas vanmiddag nadat ik een bestelling geplaatst heb. Dan begint Isaac over het slapen, het lange uitslapen overdag. Het is niet meer normaal dat je op tijd opstaat. Dit is geen buitenwereld dit is de loods maar rond 10 uur op een normale dag is volgens mij een normale tijd. En als je in de middag een keer ligt boeit mij dat niet. Maar het is wel belangrijk om wat actief te zijn. Is het weekend prima, ik probeer niets te verplichten maar hou er rekening mee. Marciano heeft nog wel een vraag en zou willen weten van de groep ervan zou vinden als er een deel uitgehaald wordt. Ik wil weten of mensen daar open voor staan. Isaac stelt voor om straks nog eens samen te komen over de prijzenpot en het entertainmentboek. Is er iets kom naar mij zegt Isaac nog. Als er vragen zijn stel ze, anders ga ik een bestelling plaatsen. En daarmee zit de eerste vergadering van Isaac erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Floor 8 december 2022 - 17:55

Dus Jeffrey heeft géén geld achtergelaten voor de volgende manager….zoals hij wel had beloofd. Bizar dat je je eigen grootspraak niet kan nakomen terwijl je zelfs weet dat mensen meekijken, hij laat zich wel kennen zeg.

Beantwoord

Laat een reactie achter