Home » De deelnemers krijgen een entertainmentboek om leuke activiteiten en producten te kopen

De deelnemers krijgen een entertainmentboek om leuke activiteiten en producten te kopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Bern druk bezig is met een hip-hop les te geven krijgt Jeffrey een bericht voor de manager. Hij gaat richting het kantoor, leest een mailtje en gaat richting de brievenbus. Daar haalt hij er een enveloppe uit en loopt weer richting de loods. De rest moet verzamelen, Jeffrey heeft wat te melden.

Jeffrey leest de brief voor: Beste deelnemers, hierbij ontvangen jullie een entertainmentboek. De activiteiten en producten uit dit boek mogen jullie aanschaffen met het geld uit de huishoudpot of prijzenpot. Uitgaven uit de prijzenpot zullen niet met 25 vermenigvuldigd worden. Dus jullie betalen het bedrag zoals vermeld in dit document. Aankoopbeslissingen met geld uit de prijzenpot moeten wel met meerderheid van stemmen genomen worden. Als jullie eten of drinken willen kopen van de prijzenpot dan zal het bedrag altijd wel vermenigvuldigd worden met 25. De manager kan ook besluiten om een aanschaf te doen met het geld uit de huishoudpot. De manager hoeft dan niet met de groep te overleggen om tot aanschaf over te gaan. Jullie ontvangen elke eerste van de maand een nieuw entertainmentboek.

Jeffrey pakt het entertainmentboek uit en grapt dat hij eens zou kijken wat hij gaat kopen. Er staat van alles in zoals een dj booth, bioscoopavond, silent disco, bungeejumpen, ping pong tafel, schaatsbaan, gourmetten, sauna, bowlingbaan. De deelnemers reageren erg enthousiast. Isaac merkt op dat het hele concept nu gaat veranderen. Kim D komt erbij staan maar Jeffrey is nog steeds afstandelijk na hun eerdere ruzie. Ik mag toch ook kijken vraagt ze. Ja antwoordt Jeffrey maar ik hoef geen piep in mijn oor. Jeffrey loopt verder door en bespreekt met Wanda en Jasper dat er veel dingen in staan die allemaal al eens geroepen zijn. En volgens Jeffrey heeft hij ook al over heel veel dingen gemaild die er nu in staan. Jeffrey denkt dat het wel heel veel discussie op gaat leveren. Wanda denkt dat mensen ook wel de prijzenpot aan willen breken hierdoor. In de loods wordt er al snel gesproken over wat er eventueel gekocht zou kunnen worden. Een besluit is er nog niet genomen maar de deelnemers zijn er erg blij mee.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Laat een reactie achter