Home » Jeffrey en Kim D hebben een verhitte discussie over voeding

Jeffrey en Kim D hebben een verhitte discussie over voeding

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag gaat vrij rustig voorbij in een jaar van je leven. Maar de rust is ook even weg want Jeffrey en Kim D hebben wat onenigheid…

Buiten begint Kim D over het eten in de loods. Als we gewoon een keer broccoli eten met aardappels en een stuk vlees erbij zit daar  veel meer bij als nu. Jeffrey antwoordt dat er al besteld is tot en met maandag. Ik kan het niet veranderen. En een keer wat minder is ook niet erg. Maar ik hoor niemand dus ik hou dat ook graag zo. Ja en ik wel zegt Kim D op haar beurt en Jeffrey merkt op dat ze dan naar boven moet lopen. Ik ga het trouwens ook niet voor de 32e keer proberen. Ik zie dat mensen futloos zijn en ik zelf ben dat ook gaat Kim D verder. Ik ga dan na hoe het kan dat ik futloos ben. En omdat jij het hebt heeft iedereen het vraagt Jeffrey. Er zit geen voedingswaarde in de voeding gaat Kim D verder. Ik heb meerdere mensen gesproken die heel erg moe zijn ja. Oke zegt Jeffrey en stelt  voor om naar binnen te gaan om de discussie aan te wakkeren. Ik tackle alles. Dat hoeft niet snauwt Kim D en Jeffrey vraagt zichzelf af wat hij nou moet doen. Jij vraagt toch wat er aan de hand is merkt Kim D op, jij komt toch praten? Er ontstaat een discussie over wie er begon te praten.

Wat wil je nou doe dan vraagt Jeffrey nog een keer, het is al besteld. Ik kan niks en is het aan mij? Kim D blijft stil en Jeffrey zegt hallo? Is het aan mij? De eindverantwoording ligt volgens Kim D bij de manager. Manager Jeffrey antwoordt dat hij tot op heden niemand gehoord heeft. En als ik wel wat hoor bestel ik was maar niet omdat jij een probleem hebt. En anders zitten we vanavond in de kring en sluiten we dat zeker anders af. Ik wakker niks aan benadrukt Kim D ik zeg het alleen tegen jou. Kom maar op antwoordt Jeffrey. Wakker het aan dan. Je bent onnodige discussies aan het opvoeren. Je hebt al meerdere mensen gesproken en je lult ze wat aan. Dat is niet waar jongen roept Kim D, wat is dit voor onzin man? Niet man, Jeffrey zegt hij op zijn beurt. Dan zit je over een uur in een kring. Ga in die kring zitten dan schreeuwt Kim D. Wat moet ik daar doen? Wat ben je aan het proberen dan? Jeffrey vindt dat ze normaal moet praten en zeker niet haar stem moet verheffen. Praat normaal en rustig, denk je dat je zo je punt duidelijk hebt gemaakt? Volgens Kim D is haar punt gemaakt en je weet dat ik gelijk heb. Nee antwoordt Jeffrey, je bent de enige van de 29. Jij praat mensen dingen aan. Als jij denkt dat ik niet gelijk heb gaat Kim D verder maar Jeffrey onderbreekt haar. Niet met dat vingertje voegt hij eraan toe. Dan kan ik iedereen nu halen zegt Kim D. Dit is geen spel. De discussie loopt hoog op, Jeffrey loopt uiteindelijk weg maar de twee komen weer bij elkaar. Je kunt wel zo asociaal kijken zegt hij. Kim D merkt op dat hij niet zo asociaal tegen haar moet praten. Jeffrey vindt het een goede tekst. Je gaat zo nooit een discussie winnen, met geen werkgever, geen vriend, geen vriendin. Mijn leven is perfect antwoordt Kim D. Je hoeft niet te vertellen wat ik wel of niet moet doen. Jeffrey gaat dicht bij haar staan en zegt op dreigende toon dat ze niet met een vinger moet gaan wijzen en zeker niet in zijn gezicht. Knoop dat goed in je oren. Kim D vindt op haar beurt dat hij ook wel wat dingen in zijn oren mag knopen. Uiteindelijk gaan de twee uit elkaar en Kim D is klaar voor oorlog. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter