Home » De groep komt bij elkaar om te stemmen er gaat 6463,65 euro van de prijzenpot af

De groep komt bij elkaar om te stemmen er gaat 6463,65 euro van de prijzenpot af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven start rustig. Er wordt buiten wat gewandeld, gekletst in de loods door verschillende deelnemers, gesport, geoefend voor de recordpoging die morgen gedaan moet worden en haren geknipt. Later vandaag worden de nieuwe stellingen behandeld. Maar ook de stellingen die Jeffrey laten inbracht. Zoë lijkt nog steeds te twijfelen wat ze met haar stelling moet. Ik heb niet zoveel aan 150 euro jumbo zegt ze. Ja dat ik extra geld heb maar ik besteed het toch ergens anders. Maar als iedereen op groen gaat dan doe ik dat ook.

En dan is het tijd om te stemmen op alle ingebrachte stellingen. De groep wordt bij elkaar geroepen en Wendy neemt het woord. Als eerste gaat het over de grill die terug gaat, is dat goed of willen we een nieuwe. De groep stemt om geen nieuwe te stemmen. Dan is het tijd voor de stelling over het zwembad. Dit kost 566 euro. De groep gaat staan en een meerderheid stemt voor. De twee evenementen van Janet, haar verjaardag en Koningsdag. Dit kost 42 euro en een meerderheid stemt voor. Het volgende is het schilderen voor 7 personen, dat kwam uit op 98,95 euro uit. Ook hier stemt de meerderheid voor. Daarna komt de Zalando stelling van 150 euro per persoon. Ook hier stemt een meerderheid voor en gaat dus door. Vervolgens komen de shakes voor 134 euro. Hier stemt ook een meerderheid voor.

Daarna komt 150 euro per persoon vrij te besteden. Er wordt gevraagd of de stelling van Zoë dan ook nog doorgaat maar dat is volgens Wendy wel het geval. Er is immers net akkoord op gegeven. Jan-Willem is het er niet mee eens, 300 euro p.p. jongens zucht hij. Ongelooflijk, echt waar. Ook voor 150 euro vrij te besteden gaat door. Daarna is het tijd voor de instrumenten. De triangel voor 11 euro daar stemmen 9 mensen voor en Wendy is de 10e stem. Het gaat dan door. De elektrische gitaar voor 149 euro. Er stemmen 10 mensen voor en gaat dus door. Dan is het tijd voor het keyboard voor 99 euro. De groep gaat staan en er stemmen 11 mensen voor. Daarna komt de mondharmonica voor 42 euro. Hier stemmen maar 9 mensen voor en de rest tegen. Wendy geeft de beslissende stem en stemt voor. Het viool van Bern, 225 euro. Er stemt een meerderheid voor. Wendy somt op dat er 6463.65 euro van de prijzenpot afgaat.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.5]

4 Reacties

Henkol 18 april 2023 - 13:19

Prachtig het wordt steets leuker hoop dat jeffrey nog lang blijft wat een topper.

Beantwoord
J.Hanegraaf-Smits 19 april 2023 - 05:13

Zo gemakkelijk kan het zijn in tijden van crisis.

Beantwoord
R.Visser 19 april 2023 - 09:02

Belachelijk om zo nutteloos geld uit te geven terwijl er voor de rest in Nederland armoede heerst onder de mensen merendeel. Foei

Beantwoord
Schaap 19 april 2023 - 12:51

Met deze lui kan je geen oorlog winnen. Waar gaat het spul heen als Een jaar van je leven stopt?

Beantwoord

Laat een reactie achter