Home » Jeffrey gooit nieuwe stellingen in de groep, 150 euro vrij te besteden en hij wil instrumenten

Jeffrey gooit nieuwe stellingen in de groep, 150 euro vrij te besteden en hij wil instrumenten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werden er verschillende stellingen de groep ingebracht. Waaronder een zwembad maar ook 150 euro per persoon om te besteden bij Zalando. Jeffrey heeft ook nog wat bedacht en roept de groep bij elkaar. Ik wil ook een stelling erin gooien, dat is een gitaren set met versterker en alles erop en eraan. Voor 140 euro. Daarnaast met Ima een keyboard met ook alles erop en eraan met koptelefoon van 99 euro. Een mondharmonica van 42 euro en een triangel voor 11 euro.

Janet vraagt aan Jeffrey wat hij daar allemaal mee moet. Dat is toch leuk antwoordt Jeffrey, we beginnen een band.  Bern begint daarna over de stelling van Zalando. Of dat ook ergens anders mag zoals bij de jumbo. Volgens Jeffrey is dat vrij te besteden. Zoë wil er nog even over nadenken. Jeffrey zegt dat dat kan maar dan wil ik er nu alvast een nieuwe stelling aan toevoegen: 150 euro vrij te besteden.

Buiten gaan Zoë en Babette nog eens praten over haar stelling. Als het vrij te besteden is kan iedereen vrij tabak bestellen merkt Babette op. Het is om discussie te voorkomen. Zoë denkt dat als er een extra stelling komt ze bij haar op rood gaan en bij Jeffrey op groen. Het maakt mij niks uit als ik het maar krijg voegt ze eraan toe. Babette denkt dat ze (Jeffrey en Bern) het willen uitvechten achter haar rug om. Zoë weet het wel maar het boeit haar niet. Uiteindelijk komt Jeffrey ook naar buiten. Ik wil morgen wel eens zien wie er op groen gaan voor een viool en een elektrische gitaar zegt hij. Je gaat voor 3 maanden geen k*t viool kopen. Dat moest je maanden geleden kopen, niet nu. Babette merkt op dat er mogelijk wel een discussie gaat komen als er vrij besteedbaar budget komt. Jeffrey vindt het gewoon krom dat hij zich moest verantwoorden tegenover Bern en nu zelf met een stelling komt. Ik ga kijken wat er gebeurt, het boeit mij geen reet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

2 Reacties

Schaap 18 april 2023 - 14:04

Stelling, De inhoud van de pot delen onder de bewoners en
Een Jaar van je Leven stoppen.
Wat een stellingen hebben ze daar, wat gaat er gebeuren met de spullen die ze nu allemaal kopen?
Het slaat allemaal nergens op waar ze mee bezig zijn.

Beantwoord
Sabine 19 april 2023 - 19:01

Wat is die Jeffrey weer flauw bezig.
Bern is mijn favoriet. Denk altijd aan de groep en zet zich daar ook voor in. Één en al positiviteit. Wat jammer dat hij zich niet van Sasha los kan maken. Ze papt aan met Jasper, als Wanda nog maar net weg is en gaslight Bern op een heel valse manier. Heel oneerlijk tegenover zo’n oprechte jongen.
Maar ja, Moirama mag van mij ook winnen!

Beantwoord

Laat een reactie achter