Home » Morgen gaan de deelnemers stemmen over onder andere een zwembad, 150 euro tegoeden en een viool

Morgen gaan de deelnemers stemmen over onder andere een zwembad, 150 euro tegoeden en een viool

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wendy roept de groep bij elkaar, er zijn weer wat stellingen die ingebracht worden. De groep heeft vervolgens 24 uur om erover na te denken, morgen wordt er definitief gestemd. Als Wendy de groep bij elkaar heeft geroepen neemt ze het woord.

We hebben vorige maand of 2 maanden geleden een grill gekocht begint Wendy. Dat is niet wat we hadden verwacht dus dat is weer teruggestuurd. Dus dan krijgen we nog 25 euro. Daarna begint Wendy over het zwembad. Het zou met tegels, de slang en het zwembad zelf 566 euro kosten. Dan had Zoë een stelling. Ja antwoordt Zoë, heel simpel mijn stelling is voor 150 euro zalando of bol. Voor de zomer. Dan hebben we nog een stelling voor 2 evenementen gaat Wendy verder, Koningsdag en Janet haar verjaardag. Dat komt op 44 euro bij elkaar uit. En dan heeft Bern nog een stelling als het goed is.

Bern wil graag een viool. Dit heb ik lang geleden al een keer geopperd voor 450 euro. Gelukkig op bol kun je het goedkoper krijgen voor 225 euro kan ik een beginnersboek en een elektronisch viool. Ik kan met een koptelefoon spelen zodat jullie niet naar het kattengejank hoeven te luisteren. Janet heeft ook nog een stelling. Moraima en ik willen graag schilderen. In het entertainmentboek kost het 22 euro. Wendy heeft even gekeken en we kunnen het voor 14,95 euro kopen. Isaac begint daarna nog over proteïne shakes. Deze gaan op, als we 2 zakken erbij halen zitten we goed tot augustus. Zakken kosten 62 of 73 euro per zak. Wendy vraagt of er nog vragen zijn, iedereen blijft stil en Wendy sluit af met tot morgen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

1 Reactie

Happy 17 april 2023 - 19:28

Gefeliciteerd ze allemaal een schrobben en poetsspuĺen. Zijn zo lui

Beantwoord

Laat een reactie achter