Home » Gerry krijgt slecht nieuws van het thuisfront en heeft met spoed een jaar van je leven verlaten

Gerry krijgt slecht nieuws van het thuisfront en heeft met spoed een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin loopt naar de brievenbus, er zit een brief in bestemd voor Gerry. Martin haalt haar op en gaat richting kantoor. Voor mij vraagt ze? Is er iets? Ja antwoordt Martin kort maar krachtig. Dat meen je niet antwoordt Gerry met een zucht. Ga maar zitten gaat Martin verder. Ik weet niet wat het is. Oh sh*t zegt Gerry terwijl ze de brief leest, f*ck zegt ze. Ik ga nu weg zegt ze emotioneel. Martin houdt haar tegen, wacht heel even en knuffelt haar. Denk goed na wat je doet. Gerry begint te huilen, ik moet nu weg! Gerry gooit haar spullen in paniek snel in de koffer. Als ze alles gepakt heeft in een paar minuten tijd vraagt Martin of ze binnen 24 uur  terug zou willen komen. Het antwoord van Gerry is nee. Ik ga afscheid nemen en ik moet gaan! Familie is belangrijker dan wat dan ook reageert Martin. Gerry neemt van iedereen afscheid. Succes allemaal en ze stapt de poort uit. Na haar zeer snelle vertrek zegt Martin dat hij er niets over kan en gaat zeggen. Niet veel later is er enige tijd geen livestream te bekijken. Waarschijnlijk zijn de deelnemers ingelicht over de reden van haar snelle en zeer plotselinge vertrek. Een ding mag duidelijk zijn, het vertrek van Gerry was niet gepland maar haar avontuur zit er wel definitief op. Sterkte Gerry…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter