Home » De deelnemers verdienen een zeer hoog bedrag tijdens een knallende verdienopdracht

De deelnemers verdienen een zeer hoog bedrag tijdens een knallende verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods! Alle deelnemers gaan richting hun slaapkamers, wat zou het zijn? Een verdienopdracht of eliminatieopdracht? Uiteindelijk krijgen de deelnemers een signaal dat ze mogen komen. Het gaat om een opdracht waar doorzettingsvermogen belangrijk is laat de stem weten. Iedereen moet op een stip staan en een veiligheidsbril opzetten. Jullie krijgen 3 minuten de tijd om zoveel mogelijk ballonnen zo hard op te blazen dat ze klappen. Alleen kapot geblazen ballonnen tellen mee en moet aan je mond knappen. Op een andere manier kapot maken mag niet en krijg je een gele kaart. Elke kapot geblazen ballon is 25 euro waard. De deelnemers krijgen een zoemer te horen en dan start de opdracht. De deelnemers beginnen met blazen en als de 3 minuten erop zitten telt de scheidsrechter alle ballonnen bij elkaar op. De stem laat dan weten dat het bedrag op het scherm staat wat ze verdiend hebben. In totaal zijn er 83 ballonnen kapot geblazen wat betekent dat ze 2075 euro hebben verdiend! De groep is erg blij met zo’n hoog bedrag. Er wordt al gesproken over een feestje en wijn. Ook wordt er over zakgeld gesproken. Maar niks uitgeven is ook een optie, dan gaan er vanzelf deelnemers weg. Al snel wordt er geopperd om te vergaderen wat er met zoveel geld gedaan kan worden. Uiteraard komen we daar op terug in een nieuw nieuwsbericht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter