Home » Babette wil niet meer bij het groepje van Jan-Willem, Sasha en Erik, het voelt onecht

Babette wil niet meer bij het groepje van Jan-Willem, Sasha en Erik, het voelt onecht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat na de managersverkiezing vrij rustig voorbij. Nieuwe manager Rupert krijgt een overdracht van Kenzy zodat hij goed van start kan gaan. Babette, Zoë en Wendy hebben besloten niet mee te gaan in het groepje van Jan-Willem, Sasha en Erik. Het drietal is er erg teleurgesteld over. En over het breken van dit groepje wordt veel onderling gesproken.

Babette, Zoë en Wendy gingen niet mee in het tactische plan. Babette praat hier ook met Martin over, ik ben niet bang benadrukt ze. Als ik moet gaan dan moet ik gaan. Maar dit voelt zo tegen natuurlijk om nu te zeggen ik ga nu precies doen wat jullie zeggen. En we moeten met die groep bij elkaar blijven, het voelt gewoon onecht. Ik geloof het gewoon niet. Zij weten ook dat ze ons nodig hebben, wij zijn met 3. Dat is heel veel, ik ben niet gek. Martin antwoordt dat dat precies is wat hij ooit gezegd heeft. Luister naar je hart, je weet wie er in het begin altijd voor je was. Dat zijn de enigste mensen die er voor je kunnen zijn.

Verder zijn er weer persoonlijke bestellingen binnen gekomen, heeft Rupert het kantoor schoongemaakt en her ingericht, worden er spelletjes gespeeld, geoefend met de dj set en wat gekletst. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

2 Reacties

Yvonne 1 maart 2023 - 17:17

Nee babbete huppelt heen en weer naar waar het haar het beste uit komt dus babbelde je hebt je maatje vandaag weer fijn in de rug gestoken hoe vind je die dan

Beantwoord
Rolanda 5 maart 2023 - 15:44

Stuur die Esther maar. Naar huis die krant dat is de krant van been jaar van je leven die onschuldige. Gezicht van der. Het druipt. Van der gezicht verder ze is een gemene vrouw en stik jarloes op anderen ze doet. Net of ze niet weet wat ze. Doet van van

Beantwoord

Laat een reactie achter