Home » Kenzy voelt zich het pispaaltje van de groep

Kenzy voelt zich het pispaaltje van de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren had Kenzy onenigheid met Jeffrey. De laatste tijd lijken steeds meer deelnemers zich te ergeren aan haar. Kenzy besluit met Bern over de situatie te praten.

Kenzy laat weten dat ze zich niet ondersteunt voelt. Ik voel me een beetje de pispaal van die groep zeg maar. Ja dat is k*t antwoordt Bern. Wanneer hebben ze weer die coachinggesprekken? Ik weet het niet zegt Kenzy. Voorheen was het mij niet opgevallen gaat Bern verder, maar het is nu de laatste tijd een beetje. Ik snap wel wat je bedoelt. Ik kom nu op een punt dat ik niet meer aardig wil doen merkt Kenzy op. Het maakt voor mij toch niet uit, of ik sta op de stip en ik ga naar huis of ik kom op de stip en stuur iemand weg. I don’t care. Het is gewoon irritant omdat je het continu moet slikken omdat je hier niet kan doen wat je normaal zou doen. Klopt zegt Bern, je wilt hierna ook nog een beetje een leven hebben. Ik hoef niet als een ordinair persoon hier te gaan lopen schreeuwen zegt Kenzy. Daar heb ik geen zin in. Ik herken dat gevoel ook laat Bern op zijn beurt weten. Niet altijd kunnen zeggen wat je denkt. Laat staan wat je eigenlijk wilt doen wat je wilt doen. Als dit mijn huis was geweest waren er een aantal nooit binnen gekomen. Mirthe die het aanhoort zegt dat je er weinig aan kunt doen, ja één ding maar daar moet je op wachten.

De rest van de middag is rustig verlopen in een jaar van je leven. De deelnemers hebben inmiddels hun avondeten genuttigd. En genieten van een bioscoopavond. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter