Home » Een opmerking van Kenzy valt verkeerd bij Jeffrey en gaat helemaal los op haar

Een opmerking van Kenzy valt verkeerd bij Jeffrey en gaat helemaal los op haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is flink uit zijn dak gegaan tegenover Kenzy. Dit omdat Kenzy een opmerking gemaakt heeft die bij Jeffrey in het verkeerde keelgat schoot.

Jeffrey staat buiten als Babette voorbij loopt. Jeffrey verteld wat Kenzy zei, ik loop de zaal in zegt Kenzy heel theatraal Esther wat eten we morgen? Esther zegt nee nee ik ook niet. Toen wees Esther naar Ruppie en Kenzy vroeg wat we toen aten. Toen wees Esther naar ons. Je hebt nog geen hap door je strot heen en je zeikt nu alweer over het eten van morgen voegt Jeffrey eraan toe. Och, och, och antwoordt Babette. Dikke trut zegt Jeffrey en volgens Babette is het gewoon zoeken om te zoeken.

Wat later roept Jeffrey door de loods dat hij Jeffrey den f*cking hartog is. En als ik zeg dat er geen eten is is er geen eten. Ik ben het spuugzat! Kenzy lacht, what the f*ck gebeurd hier? Ze loopt alleen maar te zeiken schreeuwt Jeffrey verder nog. Alleen maar achterover leunen! Daarna smijt hij de keukendeur dicht. Kan iemand zijn biertjes afpakken als je blieft zegt Kenzy sarcastisch. Jeffrey komt daarna een tel de loods in en zegt dat hij alles kan laten trillen. Kenz, hou je f*cking lach van je smoel af. Je lacht maar je lacht alles weg. Lach nu je nog lachen kan! Dan weet ik het dat ik het gedaan heb zegt Kenzy als Jeffrey weg is. Deze tirade is speciaal voor jou opgedragen voegt Erik er sarcastisch aan toe. Er gebeurd in ieder geval wat.

Wanda doet daarna verslag aan Sasha en Bern. Weet je wat het is maar elke keer als er dit soort momenten zijn denk ik laat ik maar naar huis gaan. De sfeer is al niet lekker vandaag, en dan komt hij nog eens met zijn geblèr en dan denk ik wat doe ik hier. Het is zo’n overheersend persoon. Het wordt weggelachen. Hij is ervan overtuigd dat hij meer doet en beter is. En dat vind ik intens en ook voor hem dat hij dat geloofd. Hij doet helemaal niet zoveel merkt Sasha op. Hoe gaat de rest van de avond verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter