Home » Sasha geeft een droompresentatie aan de groep

Sasha geeft een droompresentatie aan de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het weer tijd voor een droompresentatie, elke deelnemer moet dit doen. Dit keer was het de beurt aan Sasha. Zij mag vertellen over haar doelen in een jaar van je leven en haar toekomstplannen.

Ik heb long covid, ik was ziek en werkte voor 50 procent begint Sasha haar verhaal. Er kwam een punt dat het contract afliep, mijn contract werd niet verlengt. Ik heb niet mijn volledige inzet kunnen laten zien. Dan ga je kijken wat ga je verder doen. Toen kwam dit langs, ik zag het op Facebook. Ik heb het half ingevuld en later nog een keer. Mijn doel hier is om het laatste stukje herstel te vinden. Heel veel prikkels zijn snel vermoeiend. Ik hoopte hier geen externe prikkels te krijgen. Hier heb je geen druk van familie, vrienden, werk. Je hebt hier het tempo wat je zelf wilt aanhouden. Daarnaast wil ik leren loslaten. Ik ben echt een control freak. Je hebt hier eigenlijk niets onder controle. En winnen natuurlijk. Wat zou ik met het prijzengeld doen? Ik wil heel graag de boerderij van mijn opa en oma terugkopen. Die is lang in de familie geweest maar is verkocht. Ik wil het ombouwen tot een B&B idee en dan iets met jongeren doen. Of iets met een pleeggezin. Ik zou een motor voor een goede vriend willen kopen. Ik zou ook wat mensen willen helpen die in de schulden zitten. Mijn neefje, hij is ook belangrijk voor mij. Er gaat ook geld voor hem apart. Mijn doel hierna is dat ik hersteld ben en op zoek ga naar werk of een eigen bedrijf te beginnen. Dat was hem eindigt Sasha. De groep klapt en de korte droompresentatie van Sasha zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

1 Reactie

Wim l 24 februari 2023 - 14:46

Klasse, er wordt zo lichtzinnig over die rot ziekte gedacht. Maat je zal er maar getroffen door zijn

Beantwoord

Laat een reactie achter