Home » Alle deelnemers moeten een presentatie houden en een jaar van je leven bestaat 100 dagen!

Alle deelnemers moeten een presentatie houden en een jaar van je leven bestaat 100 dagen!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nieuwe manager Isaac krijgt een bericht op de computer. Post zegt hij terwijl hij richting de brievenbus loopt. Hij haalt er een envelop uit en leest op zijn gemak de tekst door. Daarna gaat hij naar binnen en roept iedereen bij elkaar. Als iedereen er is leest hij voor wat er in de brief staat.

Beste deelnemers, gefeliciteerd! Jullie hebben een geweldige prestatie te leveren door tot nu toe 100 dagen in de langste gameshow ooit te strijden voor de gigantische prijzenpot waar 950.000 euro in zit. Jullie hebben al twaalf deelnemers weggespeeld. De afgelopen 100 dagen hebben jullie elkaar tot het uiterste gedreven, zijn er mooie vriendschappen ontstaan, zijn er ruzies geweest, waren er discussies en er zijn verschillende deelnemers verliefd op elkaar geworden. Stuk voor stuk zijn jullie strijders en maken jullie allemaal nog kans om over 265 dagen als winnaar de loods te verlaten. Jullie zijn 100 dagen geleden binnengekomen met doelen, dromen en een gameplan om de prijzenpot te winnen. Om elkaar nog beter te leren kennen gaan jullie allemaal elke week een droom presentatie geven. De volgende onderdelen moeten terug komen in deze presentatie: doel van deelname, doel na deelname, persoonlijke doel, wat wil je nog leren of ontwikkelen, wat ga je doen met het prijzengeld mocht je winnen. De overige deelnemers kunnen na de presentatie vragen stellen. Op alfabetische volgorde zal elke donderdagavond een deelnemer een presentatie geven. Morgen zal Babette de eerste droom presentatie geven. Heel veel succes! Isaac benadrukt dus dat elke donderdagavond een presentatie gegeven moet worden. Hoe laat staat er niet bij dus dat moeten we dan nog bepalen. Ik hou de opdracht bij me, mocht er vragen zijn kom er nog naar mij toe.

Daarna krijgt Bern het woord. We hadden bedacht nu we 100 dagen hier zitten we terug willen blikken op wat we mee hebben gemaakt. We willen jullie vragen om mee te doen aan een kleine activiteit die niet lang duurt maar hopelijk wel voor avontuur zorgt. We willen de verdienopdrachten een beetje nabootsen. En hopelijk kunnen we jullie daarmee vermaken. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met verschillende opdrachten zoals ballonnen hooghouden, rekensommen oplossen en bal spellen. De sfeer zit er goed in, wat gaat deze avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Cabou 7 december 2022 - 21:33

Wanneer Wanda alleen met Jasper zit, zet ze zo’n heel lief hoog stemmetje op. Ze vindt hem echt wel leuker dan ze zegt

Beantwoord

Laat een reactie achter