Home » Babette verlaat definitief een jaar van je leven

Babette verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette heeft de eliminatieopdracht die ze met Sasha moest spelen niet gehaald. Ze moet dan ook een jaar van je leven verlaten. In de slaapkamer pakt ze al haar spullen in. Uiteraard helpt Marciano een handje maar ook Isaac sluit aan. Babette lijkt er wel vrede mee te hebben maar volgens de mannen krijgt Sasha nu vleugels en moet zij de volgende zijn. Ze heeft er al 2 weggespeeld. Isaac beloofd ook nog een fotolijst te maken en in het managerskantoor op te hangen. Babette is immers wel 1.5 dag manager geweest. Ook neemt ze nog een momentje met Marciano. Ik kan je niet eens bedanken voor alles snikt Babette. Ik heb nergens spijt van en het was f*cking dik. Je bent zo lief voor mij geweest en mijn hart is een beetje geheeld. Ik ga je echt missen. Ik heb nog een vraag voor je, die ene vraag… Mmh mhh antwoordt Marciano, ik denk het wel ja. De twee geven elkaar een knuffel en daarna is het tijd voor haar afscheidsspeech.

Ik denk dat iedereen wel eens voorgesteld heeft om hier te staan begint Babette. Dat wil je niet. Ik ben hier echt aan begonnen voor een experiment voor mijn studie. Dat was het hele ding. Ik dacht ik ga 39 deelnemers zien en hun gedragingen zien. Wat ik niet had bedacht is dat ik zelf een experiment zou worden in dat experiment. Het was het mooiste experiment in mijn hele leven. Het leven hier kan nergens aan tippen. Het blijkt voor mij dat het niet ligt aan de omgeving waarin je zit maar bent met wie je bent. Ik ben op jullie allemaal wel eens boos geweest maar ik heb jullie meer gewaardeerd over hoe jullie zijn. Jullie hebben allemaal iets toegevoegd aan mij. En dat neem ik voor ever mee. Voor mij was geld nooit mijn driver. Het is al besloten hoe het gaat zijn, ik ben veranderd. Heel erg en het mooiste wat ik mee naar buiten neem is kwetsbaar opstellen. Ik kan niet wachten om te studeren, te werken, mensen te zien maar ook jullie allemaal terug te zien. Ik wens jullie veel succes. Ik had tegen niemand anders willen spelen als tegen jou. Ik neem jullie allemaal mee. Ik hoop jullie te zien buiten met een glas wijn en oesters want die zijn er nooit gekomen. Ik ga met een grote glimlach naar huis. De groep klapt en Babette krijgt afscheidsknuffels. Daarna pakt ze haar koffer en loopt definitief het een jaar van je leven terrein af. Babette haar avontuur zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 54 Average: 4.1]

Laat een reactie achter