Home » Sasha heeft er geen zin meer in, ze denkt dat haar verblijf vreselijk is voor haar ouders

Sasha heeft er geen zin meer in, ze denkt dat haar verblijf vreselijk is voor haar ouders

Afgelopen avond hebben Sasha en Bern een kort gesprek. Sasha zit ergens mee en moet dat aan Bern kwijt. Ik heb er geen zin meer in zegt Sasha terwijl ze aan het knutselen is. Dan stop je er toch mee antwoordt Bern. Ik heb het over hier gaat Sasha verder. Ik heb er geen zin meer in herhaald ze nog een keer. Ik denk dat het ook echt vreselijk is voor mijn ouders om te zien voegt ze eraan toe. En ook voor jou ouders. Daarna schakelt het beeld over naar andere deelnemers in de loods en is het gesprek niet meer te volgen.

Verder is Jeffrey weer bezig geweest in de keuken. Het is mijn f*cking maand zegt hij. Dit is werken naar de crème de la crème! Eunice vraagt sarcastisch of ze mee mag doen. Nee laat Jeffrey weten, dit is mijn show. Jan-Willem doet er nog een schepje bovenop, jouw show? Dat is nou afgelopen, de kijkcijfers gaan omlaag. Ik ben getriggerd tot het bot gaat Jeffrey verder. Ik zat in zak en as. Ik weet precies wat ik nodig heb lacht hij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

1 Reactie

Happy 3 mei 2023 - 12:08

Sascha blijven,Jeffrey gaan

Beantwoord

Laat een reactie achter