Home » Eunice heeft met Jan-Willem afgesproken om “het” niet meer te doen met Jan-Willem

Eunice heeft met Jan-Willem afgesproken om “het” niet meer te doen met Jan-Willem

Afgelopen avond hebben Eunice, Moraima en Mirthe een avondwandeling. Al snel gaat het over Jan-Willem. Eunice en Jan-Willem hebben namelijk samen geslapen. Moraima is wel benieuwd of er iets gebeurd is. Eerder hadden de twee namelijk ook al een zeer intiem moment…

Ik ben wel benieuwd zegt Moraima. Naar vannacht vraagt Eunice waarop Moraima ja antwoordt. Niks gaat Eunice, we hebben afgesproken dat we het niet leuk vinden om de loods iets te doen. Dat willen we niet meer. Niet meer ahh zegt Moraima. Het is niet ons ding hier, het kan niet gaat Eunice verder. Hier is het gewoon ding en klaar. Ik hou van kwaliteit en niet kwantiteid. Moraima lacht en Eunice denkt dat ze beter kan wachten tot volgend jaar. Als het zo moet dan maar niks. Daar waren we het allebei mee eens. Dit is niks aan wat we gewend zijn. Wel knuffelen en kroelen maar voor de rest besparen we het tot we hier uit zijn. Het is gewoon het beste. Ik heb geen zin om mij te verstoppen, geen geluid te maken. Moraima lacht en Eunice zegt dat ze tevreden zijn. Het is beter zo. Het drietal loopt nog even door en kletst daarna over van alles en nog wat…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

2 Reacties

Rina 9 mei 2023 - 11:43

Mirte.zeg niets wat je later spyt van krygt ben je soms jaarloers op janwillem ik vind het wel

Beantwoord
Bosch 11 mei 2023 - 12:24

Moet het eerst nog zien …….lijkt mij niks van terecht komen,maar we zullen het zien .

Beantwoord

Laat een reactie achter