Home » Ruzie tussen Isaac en Kenzy, Isaac gaat er alles aan doen haar weg te krijgen

Ruzie tussen Isaac en Kenzy, Isaac gaat er alles aan doen haar weg te krijgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De boodschappen zijn binnengekomen. Nu is er eten tot vrijdag volgens Isaac. Maar er is iets fout gegaan, er ontstaat vervolgens onenigheid tussen Kenzy en Isaac.

Kenzy zegt dat ze wat zouden maken maar Jeffrey en Isaac hebben er een eigen draai aan gegeven. Dus we moeten de knoflooksaus en alles nu ook zelf maken. Dus ik trek me er bij deze van vrijdag af samen met Wanda. Isaac vraagt wat er aan de hand is. Niks antwoordt Kenzy, wij hadden een gerecht en alles wordt nu op de schop gegooid omdat jij en Jeffrey dat graag wil. Even terug zegt Isaac, anders gaan we weer opnieuw beginnen. Waar komt die informatie vandaan. We zaten boven gaat Kenzy verder, toen was het ja gehakt… Isaac onderbreekt haar, we waren met zijn drieën boven. We hebben alles besteld en het is nu binnen. Waar gaat het mis? Je laat me niet uitpraten merkt Kenzy op. Wanda en ik hadden een beeld… En dat hebben we besteld onderbreekt Isaac. Nee gaat Kenzy verder, als het aan mij lag was er geen gyros besteld en geen aardappelschijfjes. Gyros vraagt Isaac verbaasd, we hebben toch samen besteld met elkaar? Nee jij en Jeffrey wilde het graag doordrukken benadrukt Kenzy. Sorry dat ik het zeg. Doordrukken antwoordt Isaac verbaasd. Je was er zelf bij… En ik was het er niet mee eens merkt Kenzy op. Isaac vraagt waarom ze er een probleem van maakt. Nu is het probleem omdat ik gelijk al hoor van Jeffrey van wij maken de knoflooksaus gaat Kenzy verder. Wat moeten Wanda en ik dan doen, het is toch niet jullie gerecht? Is goed toch zegt Isaac en loopt weg. Je moet niet dit tegen mij doen terwijl hij het gebaar voor doet. Kenzy doet ondertussen verslag bij Marciano en als Isaac langsloopt zegt hij dat hij gaat jagen. Jij gaat eruit. Moet je doen zegt Kenzy terug. Ga ik ook doen roept hij terug.

Kenzy gaat vervolgen naar de slaapkamer. Wanda denkt dat er meer is dat hij nu zo pissig is. Kenzy snapt het op haar beurt niet. Er is iets, ik weet niet wat gaat Wanda verder. Er zit gewoon wat dwars. Kenzy vindt het absurd hoe heftig hij reageert. Misschien door zijn management merkt Wanda op. We zitten in een spel, en het maakt niet uit hoe je in de buitenwereld doet of ermee omgaat. We zitten hier en ik denk dat je mensen moet lezen. Hier moet je het spelletje meespelen. En dan maar denken het boeit me niet. Kenzy begint te huilen en Wanda zegt dat het ook onfair was. Kenzy snikt om mij dan zo te kakken te zetten, ik snap het gewoon niet. Volgens Wanda zitten er wel meer mensen die niet bij het juiste eind zijn. Kijk hoe Jeffrey denkt dat hij een koning is. Het is een kwestie van meespelen. Hoe makkelijker is om verder te komen. Je moet nu eigenlijk rondlopen alsof het je niets doet. Dat probeer ik antwoordt Kenzy, normaal gesproken doet het mij ook niets. Ik snap niet waarom hij zo geswitcht is. Marciano komt ook even kijken en adviseert om het even zo te laten. Ga morgen het gesprek aan. Je bent 15 jaar ouder, ga je gedragen zegt Kenzy boos. Uiteindelijk lijkt ze zich te herpakken om alsnog bij het afscheidsdiner van Isaac te zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Laat een reactie achter