Home » Mexx onthult waarom Martin een jaar van je leven plotseling verliet

Mexx onthult waarom Martin een jaar van je leven plotseling verliet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin heeft eerder een jaar van je leven vrij definitief verlaten. Hij ontving een brief van Mexx. Lange tijd is onduidelijk geweest waarom hij nou besloot te vertrekken. Inmiddels is er meer duidelijk geworden, Mexx heeft meer details onthult waarom Martin vertrok.

Via Instagram laat Mexx het volgende weten: “Lieve volgers, allereerst bedankt voor alle steun die Martin en ik krijgen, dat waarderen wij enorm. Na de thuiskomst van Martin hebben wij ervoor gekozen om eerst samen Martin zijn thuiskomst rustig een plekje te geven en van het weerzien te genieten, dankjewel dat dit gerespecteerd werd.

Wij willen nu graag antwoord geven op de vele vragen. In de loods hebben wij ontzettend veel gesprekken gehad over hoe wij ons avontuur ervaren en waren we het er beide over eens dat we al gewonnen hadden, we hebben beide liefde gevonden en mooie vriendschappen gevonden.

Mijn vertyrek was niet een normaal vertrek, ik moest de loods binnen 1 uur verlaten, dit viel ons beide erg zwaar. Op dat moment wilde Martin samen met mij het programma verlaten om er voor mij te zijn, ik gaf aan dat dit niet hoefde en hem zijn avontuur wilde laten voortzetten, we hebben toen afgesproken dat als het uiteindelijk niet goed met me ging ik dit hem zou delen. De eerste weken van mijn thuiskomst waren ontzettend fijn, veel liefde van mij lieve familie, vrienden en volgers, dit deed me erg goed. Na een aantal weken besefte ik echt thuis te zijn en viel het gemis van Martin mij erg zwaar. Zo zwaar dat ik in de laatste week het besef kreeg dat ik nergens meer zin in had en me huis niet eens meer uit wilde, ik was 24/7 gefocust op de livestream, ik besefte me dat als het nog 5.5 maand zo door ging dat het uiteindelijk zo slecht met me zou gaan dat ik mezelf zou verliezen. Ik wist dat als Martin na een lange tijd thuis zou komen en erachter kwam dat ik me zo gevoeld had hij het onwijs erg had gevonden dat hij er niet voor me kon zijn.

Het is ontzettend moeilijk om te zien dat je partner in een loods zit en denkt dat het erg goed met me gaat, na een aantal weken heb ik besloten dat Martin uiteindelijk toch echt recht had om te weten hoe het echt met me ging (zoals afgesproken).

Mijn verwerkingsproces van gebeurtenissen tijdens mijn deelname staat er natuurlijk niet los van, dit proces ga ik nu voortzetten en dat komt uiteindelijk helemaal goed, zeker met de steun van Martin. Hier wil ik verder niet op in gaan, ik hoop op jullie begrip. Bij zijn thuiskomst heeft hij bevestigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Liefs Mexx”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.2]

Laat een reactie achter