Home » Dit programma wordt de opvolger van een jaar van je leven

Dit programma wordt de opvolger van een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag gaat het er rustig aan toe in een jaar van je leven. Moraima doet de boodschappen want er is immers weer geld. Erik komt later ook even shoppen, hij heeft tijdens de poolparty een golden ticket gewonnen die 5 euro waard was. Inmiddels hebben de deelnemers lekker gegeten en gaan ze rustig de avond in. Wat gaat er allemaal nog meer gebeuren?

Verder is er nog ontwikkeling in de buitenwereld. In een persbericht is de opvolger van een jaar van je leven bekendgemaakt! In het najaar mogen we genieten van een nieuw format. Het nieuwe programma gaat “De bondgenoten” heten. Maandelijks wordt er gestreden om een mooi geldbedrag.

Een boeiende wereld van strijd, strategie, teamwork en manipulatie: dat is te zien in de nieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten. De serie start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden!

Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro… De nieuwe dagelijkse realityshow De Bondgenoten is dit najaar te zien op SBS6. Producent Talpa zoekt nog deelnemers. De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?

Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Meer informatie over “De Bondgenoten” vindt je op deze site.

Bron / foto: Talpa

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.8]

Laat een reactie achter