Home » Er wordt weer tabak van de prijzenpot gekocht en de hoofdreken bingo marathon zit erop

Er wordt weer tabak van de prijzenpot gekocht en de hoofdreken bingo marathon zit erop

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het dan zover, er werd definitief gestemd op de tabak stelling. Gaat de groep akkoord om tabak van de prijzenpot te kopen?

We gaan voor de stelling 6 potten tabak voor 1 maand. Dat kost 147,50 euro. Groen is ja, rood nee. Er stemmen 10 mensen voor en 8 mensen tegen. Het gaat door zegt manager Wendy kort maar krachtig. Dank jullie wel. Daarna vraagt Wendy of Jan-Willem nog zijn stelling wil doen. Een boekje voor 17 euro. In eerste instantie wil hij niet meer maar bedenkt uiteindelijk er toch voor te gaan. De meerderheid stemt voor.

Verder heeft Zoë gisteren ook de laatste som op moeten lossen voor de hoofdreken bingo marathon. Helaas weet ze de som niet goed op te lossen. Dit was hem dan, de hoofdreken bingo marathon zegt de stem. Dit is het bedrag wat jullie hebben verdient met deze opdracht. Op het scherm komt het bedrag te staan, ze hebben 300 euro verdient. Goed gedaan zegt Wendy blij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter