Home » Rupert noemt Eunice onbetrouwbaar en vindt haar niet loyaal

Rupert noemt Eunice onbetrouwbaar en vindt haar niet loyaal

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eunice besluit met Rupert een kort gesprek aan te gaan. Gisteren heeft ze een opmerking tegen hem gemaakt en probeert haar kant van het verhaal uit te leggen. De twee hebben het eerst over het management in een jaar van je leven. Eunice legt uit waarom ze zich toch niet verkiesbaar gesteld heeft en nu dus iedereen weer verkiesbaar is om manager te worden.

Ik ging toen voor Isaac en heb toen gezegd dat bij een volgende verkiezing ik voor haar zou gaan legt Eunice uit. De jeugd mag voor, ik hoef niets te bewijzen. Ik heb gisteren iets gezegd toen je de keuken verliet gaat ze verder. Iedere keer als er een eliminatie is snap ik dat, er is spanning. Iedereen mag reageren zoals hij wilt. Je was me aan het overtuigen en ik dacht ah Rupert… Toen je de deur weer dicht deed zei ik echt van ah rot op. Ik gebruikt dat woord echt nooit. Zelfs Janet zei van Eunice! Ik vertel het jou liever, het was niet verkeerd bedoeld. Je hoorde het niet want je deed de deur dicht. Rupert wuift het een beetje weg. Ik vind je gewoon een beetje onbetrouwbaar. Het interesseert mij niets meer. Ik heb niets meer aan jou woorden. Dus dat rot op interesseert mij ook niet zoveel. Dat snap ik antwoordt Eunice, het is een raar spel. Het is vooral een raar spel met sommige mensen merkt Rupert op. Ik ga nu gewoon solo zegt Eunice. En Rupert merkt op dat hij dat verhaal al gehoord heeft. We zien het wel weer, je hoeft niks uit te leggen. Bedankt voor het zeggen gaat Rupert verder. Dat waardeer ik. Ik heb je heel vaak beschermd als er veel irritaties over jou waren. Jou loyaliteit is gewoon super off. Ik heb te vaak dat gedaan, onze energie is gewoon off.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Schaap 26 april 2023 - 14:32

Rupert is een dief.
Hij is zelf onbetrouwbaar.
Ook weg met deze gozer

Beantwoord

Laat een reactie achter