Home » Alleen Zoë heeft zich verkiesbaar gesteld, iedereen is wederom verkiesbaar om manager te worden

Alleen Zoë heeft zich verkiesbaar gesteld, iedereen is wederom verkiesbaar om manager te worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jan-Willem en Eunice hebben afgelopen avond gezoend. Vandaag besluit Eunice Babette in te lichten. In de badkamer gaan de twee giechelend een wc hokje in. Het was heel kort zegt Eunice. In zijn bed vraagt Babette. Nee natuurlijk niet zegt Eunice, het was hop en klaar. Babette vindt dat Moraima ook even moet komen. Ze roept haar ook de badkamer in. Als Moraima ook het wc hokje in komt zegt Eunice dat ze hen verlost van de chocoladepasta. Moraima en Babette hadden gewed dat er iets zou gebeuren tussen Eunice en Jan-Willem. Het was echt heel kort benadrukt Eunice. Het was prachtig, maar ik heb afgesproken dat ik het jullie zou zeggen. Het was na het zingen van Janet. Het is toch leuk zeggen Babette en Moraima. Moraima en Babette lachen en Eunice zegt dat het nu wel klaar is. Zo schattig zegt Babette. De twee gaan nog enige tijd giechelend door de loods.

Wendy heeft later een brief ontvangen over de managersverkiezing. Ze roept de groep bij elkaar en leest dit vervolgens voor: Beste manager, vandaag was de deadline dat deelnemers zich verkiesbaar konden stellen om manager te worden in de maand mei. Elke maand moeten minimaal 2 deelnemers zich verkiesbaar stellen. Zoals het regelboek dat vermeld. Echter heeft op dit moment alleen Zoë zich verkiesbaar gesteld en daarom zal iedereen die nog geen manager geweest is verkiesbaar zijn voor de maand mei. Woensdag om 16:00 uur zal iedereen een overtuigende serieuze pitch moeten geven waarom hij of zij de beste manager is. De rol van manager is een serieuze rol binnen het programma. Het is daarom niet toegestaan om tijdens de pitch aan te geven geen stemmen te willen krijgen. De volgende deelnemers zijn vanaf nu verkiesbaar tijdens de verkiezingen volgende week woensdag: Babette, Bern, Eunice, Imaddidin, Jan-Willem, Janet, Jasper, Mirthe, Moraima, Sasha en Zoë. Heel veel succes met de pitches en het maken van jullie keuzes.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

;

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Laat een reactie achter