Home » Moraima vergaat van de pijn en de groep gaat 504 euro van de prijzenpot besteden aan persoonlijke doelen

Moraima vergaat van de pijn en de groep gaat 504 euro van de prijzenpot besteden aan persoonlijke doelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Moraima heeft op deze nieuwe dag pijn, veel pijn. Ze heeft last van haar schouder. Rupert zet haar op een bankje in de keuken neer en roept Isaac erbij. Moraima heeft veel pijn, er roept regelmatig au. Een steek in mijn rug zegt ze. Isaac kijkt op haar rug waar het pijn doet. Een koelpack wordt op de zere plek gelegd. Het lijkt erop dat het om een spier gaat. Moraima is bang dat het misschien om een beroerte gaat omdat haar armen ook pijn doen. Maar volgens Isaac is dat niet het geval. Ze moet nu even rust houden. Uiteindelijk gaat ze onder begeleiding van Isaac naar haar slaapkamer om op bed te liggen. Esther komt even tijgerbalsem insmeren. De rest komt regelmatig even kijken hoe het met haar gaat. Marciano heeft al een mail gestuurd en het is nu even afwachten hoe het verder afloopt.

Terwijl Moraima op bed ligt wordt de groep bij elkaar geroepen voor een stelling. Het gaat over de persoonlijke doelen die geïnventariseerd zijn. Voor die doelen zijn boeken nodig en dat kost geld. Marciano laat eerst Sasha alle boeken opnoemen die aangekocht kunnen worden. Dat kost bij elkaar 504,78 euro voegt Marciano eraan toe. Dit geld zal van de prijzenpot afgaan. Rood is nee en groen is ja. De deelnemers gaan staan en de meerderheid stemt voor. Jan-Willem stemt rood maar benadrukt dat hij dit een van de beste doelen vindt. Ik blijf hier staan omdat ik niet wil dat de pot aangebroken werd maar ik ben het er wel mee eens. Er zal dus 504,78 euro van de prijzenpot afgaan. De groep klapt enthousiast.

Marciano heeft daarna nog een ding, het gaat om de dj booth. Veel mensen willen mee doen maar met die aantallen is er niet voldoende tijd. Het is een workshop en daarna met de dj booth. Dan hebben we al snel tijd te kort. En je mag maar 2 uur muziek draaien over de speakers voegt hij eraan toe. De vraag is nu wie er perse willen. Anders moeten we misschien een extra dag eraan plakken. Elke persoon krijgt ongeveer 20 minuten om te draaien. Er steken uiteindelijk 8 mensen hun hand op. De groep komt overeen dat er geen extra dag bij geboekt hoeft te worden. Kenzy laat daarna weten dat ze zich verkiesbaar heeft gesteld en mochten er vragen zijn kom even langs. Daarna zit de bijeenkomst erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Cathleen 24 januari 2023 - 11:09

Beterschap Moraima.

Beantwoord

Laat een reactie achter