Home » Erik, Marciano en Martin slagen erin om de eerste guinness world record poging te verbeteren!

Erik, Marciano en Martin slagen erin om de eerste guinness world record poging te verbeteren!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers moeten guinness world records verbreken. En op deze nieuwe dag is het tijd om een record te verbeteren! Vandaag moet het record hooghouden verbroken worden maar gaat het ook lukken?

Er komen twee scheidsrechters een jaar van je leven binnen, ze hebben een grote enveloppe bij. Isaac leest ook nog een brief voor: Beste deelnemers, jullie gaan vandaag proberen om jullie eerste guinness world records te verbreken. Jullie hebben gekozen voor hooghouden met de knie in 30 seconden. Op dit moment staat het record op de naam van een Britse freestyler. Hij hield de bal 31 keer hoog met de knie in 30 seconden. Elke deelnemer mag zo dadelijk drie pogingen doen om de bal minimaal 32 keer met de knie hoog te houden in een halve minuut. Als het één van jullie lukt om dit record te verbreken, dan winnen jullie een keuze cadeaukaart daarmee kunnen jullie online zelf kiezen uit 150 andere cadeaukaarten. Deze is in delen te besteden en onbeperkt geldig. Maak de cadeauverpakking maar open om te kijken voor welk bedrag jullie gaan strijden.

Isaac merkt op dat iedereen mee kan doen en hij maar vier deelnemers iets heeft zien oefenen. Ik weet niet om wat voor bedrag het gaat maar ik verwacht dat iedereen het gaat doen, ongeacht wat er staat. Neem dit mee naar de volgende recordpoging. Daarna maakt Isaac de grote envelop open de waarde is 1000 euro! Laten we zorgen dat we deze poging gaan halen gaat Isaac verder. Hoe meer mensen het halen des te meer kans we maken op de prijs. Daarna roept hij de deelnemers op die mee willen doen op een bankje gaan zitten. Dan is het tijd voor de eerste poging van Rupert, hij haalt het helaas niet. Imadiddin is de volgende en hij slaagt er ook niet in. Dan is het tijd voor Erik. De eerste poging slaag hij niet, de tweede haalt hij ook net niet met 25 keer. De laatste poging gaat beter, hij houdt de bal maar liefst 46 keer hoog! Het record is dus verbroken. De rest van de groep reageert zeer enthousiast, Erik krijgt knuffels en felicitaties. Maar er zijn nog meer deelnemers die een poging wagen. Jeffrey haalt het niet, Marciano dan weer wel met 43 keer. Ook hij krijgt felicitaties van de groep. Martin weet het ook te halen met 33 keer. Bern, Gert-Jan, Kim D en Isaac doen ook een poging maar helaas lukt het hen niet.

Daarna roept Isaac iedereen op die het record gehaald heeft naar het podium te komen. Dit zijn dus Erik, Marciano en Martin.  We hebben twee prijzen zegt Isaac, hij overhandigt een certificaat aan Erik. Daarna overhandigt de scheidsrechter de cheque aan Erik. Hij zegt dat Erik het 46 keer heeft gedaan, Marciano 42 en Martin 33. Erik wil nog iets zeggen. Je ziet het, iemand die niks kan met een bal die kan gewoon 46 keer die bal hooghouden. Als je maar op tijd begint met trainen. We hebben nog acht maanden te gaan met in elke maand een recordpoging. We hebben een comité, we gaan nog acht pogingen voorbereiden. Ik verwacht eigenlijk van iedereen, ook al denk je dat je het niet kan, dat je het toch gaat proberen. En dan hebben we de volgende keer weer zo’n mooie prijs. De groep klapt nog een keer en de scheidsrechters verlaten de loods. Wat zou de groep doen met deze cheque?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter