Home » Een brief voor de groep: de deelnemers moeten guinness world records verbeteren

Een brief voor de groep: de deelnemers moeten guinness world records verbeteren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey heeft een brief uit de brievenbus gehaald. Hij roept de groep bij elkaar en leest voor wat er precies in vermeld staat. Beste deelnemers, records zijn er om verbeterd te worden. Daarom ontvangen jullie de meest recente guinness world records. Jullie worden als groep uitgedaagd om elke maand een wereldrecord te verbeteren die in het boek vermeld staat. Slagen jullie hierin? Dan ontvangen jullie als groep een prijs. Op de dag dat jullie een record aangaan krijgen jullie te horen om welke prijs het gaat. Er is voldoende tijd voor jullie voor jullie allemaal om de komende maanden een record aan te gaan. Jullie moeten bij elk record poging bepalen wie het uit gaat of uit gaan voeren. De eerste record poging doen jullie op 14 december. Wij ontvangen graag binnen 48 uur van de manager welk record jullie willen verbeteren. Heel veel succes!

De groep klapt enthousiast en Jeffrey pakt het guinness world records boek uit. Er wordt door veel deelnemers in gekeken maar er wordt nog geen record bepaald welke ze willen verbeteren. Wellicht gaat dit morgen wel gebeuren tijdens de week vergadering. Niet veel later is het tijd voor het avondeten. Wordt vast en zeker vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Floor 21 november 2022 - 22:39

Ik vind het heel leuk om deze updates te lezen, wel jammer dat er -op Jeffrey na- niet veel boeiends gebeurt 🙂 maar de updates zijn leuk om een beetje bij te blijven.

Beantwoord

Laat een reactie achter