Home » Mexx ontkent iets te voelen voor Martin en is klaar met haar verblijf in het programma

Mexx ontkent iets te voelen voor Martin en is klaar met haar verblijf in het programma

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder hebben Marciano en Kim een gesprek met Martin gehad over Mexx. Volgens Marciano en Kim heeft Mexx gevoelens voor Martin ook al ontkent ze dat. Martin wil alleen affectie maar meer dan dat is het niet. Kim besluit later om eens met Mexx te praten.

Volgens Mexx zegt Martin allerlei dingen zoals in bed liggen, hierdoor hebben andere mensen het gevoel alsof ik achter hem aanloop. Hij laat het zo overkomen bij anderen en dat vind ik klote. Kim vertelt dat Martin het alleen voor de affectie doet. En toen zeiden wij al dat kan denk ik niet want dan gaat Mexx er wat anders bij voelen. Ik vraagt Mexx verbaasd. Ja dat denk ik wel antwoordt Kim. Mexx ontkent dat, door de dingen die hij gezegd heeft tegen mij, kan ik hem nooit meer gaan vinden. Echt niet! Kim denkt dat knuffelen op bed die gevoelens wel aan kunnen wakkeren. Mexx laat weten dat het gezellig is maar dat ik er meer in ga zien is niet zo benadrukt ze. Ik vind het gewoon irritant dat mensen al snel denken dat je iemand leuk vindt. Als dat zo hier is dan wil ik gewoon naar huis. Volgens Kim doet ze nu wat iedereen bedoeld. Het gaat er niet om wat ze denken. Maar je zoent met hem meerdere keren, dat is niet erg maar vanaf dat moment ben je heel de tijd samen met hem. Omdat het gewoon gezellig is reageert Mexx. Maar als ik dan tegen mensen zeg nee dat is niet zo, moeten ze niet invullen dat ik dat wel vindt. Het kan zo lijken maar als het niet zo is dan is het niet zo. En moeten ze niet zeggen dat ik hem leuk vind.

Het zit haar zelfs zo hoog dat Mexx laat weten dat alles wat er gezegd wordt ze irritant vindt. Al die dingen maken me chagrijnig. Het is deze week nog en anders ga ik naar huis benadrukt ze. Volgens Kim met ze zich over haar boosheid heen zetten. Probeer afleiding te zoeken. Die afleiding had ik bij Martin antwoordt Martin. Maar nu iedereen denkt dat ik hem leuk vind hoeft dat al niet meer. Ik kan ook niet heel de dag met jou gaan zitten. Je moet die afleiding gewoon aangaan benadrukt Kim. Mexx herhaalt dat ze het echt niet leuk meer vind en volgens Kim straalt dat ook van haar hoofd af. Ik ga niet uit mezelf naar huis gaat Mexx verder. Maar ik kan er wel voor zorgen dat mensen mij naar huis stemmen. Ik ben er echt klaar mee, elke keer dit gezeik. Kim denkt dat dit de ontwikkeling voor haar is in het programma en ze het door moet maken. Mexx vertelt dat ze nergens meer zin in heeft en Kim adviseert haar mindset proberen te veranderen. Mexx antwoordt dat ze het niet kan. Kim probeert Mexx nog lang van gedachten te veranderen en positief om te buigen, maar of dat ook gaat lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Nick 29 oktober 2022 - 11:25

Deze chick is nog te dom om te poepen. 3 Weken geleden ligt ze nog met Tommy in bed te vrijen en nu alweer bij Martin. Wie zal de volgende zijn?
Weet nog dat ze tegen Tommy zei dat ze het wel fijn vond dat het gebeurde met Tommy op camera want dan kon haar vader thuis zien hoe ze met jongens om ging en hoe zoiets kon groeien…

Beantwoord

Laat een reactie achter