Home » Jeffrey en Sasha moeten een eliminatieopdracht doen

Jeffrey en Sasha moeten een eliminatieopdracht doen

Het alarm gaat af nadat bekend is geworden dat Moraima de manager van deze maand is. Iedereen gaat naar de slaapkamers en wacht af op wat er komen gaat. Als de deelnemers de loods in mogen staan er 2 manden met ballen en een tafel klaar. De stem neemt het woord.

Beste deelnemers, hopelijk hebben jullie vanochtend genoten van het boter, kaas en eieren ontbijt. Want voor één deelnemer was dit het laatste ontbijt in de loods. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één maar twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer lukt het om twee van de drie rondes boter, kaas en eieren te winnen? De deelnemer die hierin slaagt is verzekerd van een plek in het programma. De deelnemers krijgen een eigen kleur bal, de bal moet één keer stuiteren voordat de bal het boter, kaas en eieren veld bereikt. En deze moet uiteindelijk in een vlak blijven plakken. Diegene die drie ballen van zijn eigen kleur op een rij heeft, dat mag horizontaal, verticaal of diagonaal zijn heeft die ronde gewonnen. Jullie gooien om en om een bal. En jullie kunnen de tegenstander ook weer uit een vak weg spelen door jouw bal te laten plakken waar de tegenstander al ligt. Jullie krijgen geen oefentijd. Over 15 minuten moeten jullie de keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moeten voeren. Jullie stemmen op één deelnemer.

De deelnemers gaan uit elkaar, er volgt uiteraard overleg en na 15 minuten komt iedereen weer naar de loods. De stem laat weten dat het tijd is om te stemmen. Wie moet volgens jullie een jaar van je leven verlaten en de eliminatieopdracht uitvoeren? Een voor een moeten jullie je keuze maken, succes met het maken van jullie keuze. Jullie mogen nu gaan stemmen. De deelnemers mogen daarna één voor één hun stem uitbrengen op het podium. Daarna laat de stem weten dat de uitslag bekend is. Beste Jeffrey en Sasha, jullie zijn geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Hoe de eliminatie uitpakt is nog even afwachten, wie er vandaag nog een jaar van je leven moet verlaten lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Laat een reactie achter