Home » Kim D denkt dat Babette met hangende pootjes terugkomt, Gert-Jan kan niet wachten om zijn plan uit te voeren

Kim D denkt dat Babette met hangende pootjes terugkomt, Gert-Jan kan niet wachten om zijn plan uit te voeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een bioscoopavond gehad. Iedereen kreeg een bekertje snoep en een zakje chips. En uiteraard een drankje. De loods was omgebouwd tot bioscoopzaal en de deelnemers hadden het zo relaxt mogelijk gemaakt. Matrassen lagen op de grond en zodra iedereen ligt kan de film van start gaan. De lampen gaan uit en de deelnemers genieten van de film.

Na de film wordt er wederom gesproken over het spel. Kim D en Jeffrey zaten buiten erover te kletsen. Als jij zegt de dingen die nu zijn zijn nep zegt Kim D. Dit is gemaakt dus dit gaat mis antwoordt Jeffrey. Babette gaat liever bij ons staan dan bij hun merkt Kim D op. Dus vroeg of laat komt zij met hangende pootjes terug. Als we sterk blijven. Hoezo hangende pootjes gaat Jeffrey verder. Als ze een kant kiest kiest ze een kant. Dan kan je niet meer op hangende pootjes terugkomen. Dat snap ik maar dat zijn ook wel weer stemmen antwoordt Kim D. Wat er nu gebeurt onthouden we altijd. Ik wil het zwart op wit nog wel eens zien. Maar ik weet wel zeker dat als ze op Sasha gaan wordt ze link. Als hij als tweede komt voelt ze zich genaaid door mij en jou. We gaan het zien zegt Jeffrey. Ik geloof wel dat als ze erop komt dat ze het niet haalt zegt Kim D. Jeffrey denkt dat ook, ze is wel vaker dichtgeklapt tijdens opdrachten.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en je raad het al, ook nu wordt er gesproken over het spel. Gert-Jan bespreekt met Sasha zijn tactisch plan nog maar een keer. Gert-Jan kan niet wachten om die kopjes te zien. Maar of vandaag de zoemer gaat is natuurlijk nog even afwachten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter