Home » Jeffrey ontploft van woedde en het langverwachte biljart is gearriveerd!

Jeffrey ontploft van woedde en het langverwachte biljart is gearriveerd!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is dan eindelijk het langverwachte biljart gearriveerd in een jaar van je leven! Jan-Willem en Erik zijn er erg blij mee. De biljart wordt op de juiste plek gezet door een aantal mannen. Erik zorgt dat de biljart waterpas staat, de tafel wordt schoongemaakt en het biljarten kan daarna beginnen! Ook wordt er geoefend voor de verdienopdracht die vandaag op het programma staat.

Wat later op de avond is Jeffrey ontploft tegenover Martin. Er ontstond een ruzie tussen de twee, het meeste buiten beeld. Jeffrey is ondanks dat hij grotendeels buiten beeld is wel te horen. Hij schreeuwt van alles naar Martin, Isaac probeert hem uiteindelijk rustig te krijgen maar dat lijkt niet te werken. Jeffrey gaat in de loods verder. Hoe vaak heb je die aansteker wel niet meegenomen roept hij. Is een normale vraag! Martin antwoordt dat hij moet gaan zitten en zijn mond moet houden. Ga zitten en hou je f*cking bek ja schreeuwt Jeffrey terug. Gedraag je normaal man zegt Martin en Jeffrey roept dat hij zijn bek moet houden. Je bent echt een klein kind zegt Martin, echt niet normaal. Kim D probeert ook de boel te sussen maar dat lijkt niet te werken, het geschreeuw houdt enige tijd aan.

Kenzy en Mirthe bespreken wat later de ruzie. Volgens de dames voelt Jeffrey zich gepasseerd door Isaac omdat hij niet aan het halfjaar feest mee mag helpen. Maar hij heeft zelf ook niets gevraagd. Denk je niet dat het gespeeld is vraagt Mirthe. Weet ik veel antwoordt Kenzy maar hij moet niet de dag gaan verpesten want daar heb ik geen zin in. Dat doet hij nu wel een beetje zegt Mirthe. Hij heeft wel met je eten geholpen. Toen was hij ook gezellig antwoordt Kenzy. Maar ik denk oprecht dat die jongen bipolair is. Ja zegt Mirthe, borderline heeft hij echt wel. Dat weet ik wel bijna zeker, of hij speelt het heel goed. Hij verveeld zich en dan gaat hij ruzie zoeken. Dat kan ook zegt Kenzy maar hoe hij tegen Kim D praat is ook niet echt fair. En ik mag Kim D niet maar zelfs dat breekt mijn hart. Ze zat net ook te huilen. Mirthe vraagt zichzelf af waarom ze hem dan toch nog zo leuk kan vinden. Kenzy vertelt dat Kim D zei dat hij hartstikke leuk is maar dit zijn andere kant is

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

2 Reacties

RHD 3 maart 2023 - 09:29

Dit gedrag van Jeffrey is een terugkerend verschijnsel. Niemand vergeet dit en iedereen ziet het patroon. Het gaat hem vroeg of laat opbreken en hem van de winst in het spel houden.

Beantwoord
Cisca 4 maart 2023 - 11:21

Er word een biljart, drumstel en weet ik wat nog meer besteld van het “prijzengeld “, maar als Esther een pot voor het slapen wil dan is ongeveer € 50.00 teveel. O en dan het halfjaar feest waar wel voor zoveel drank moet komen. De meeste mensen vind ik echt heel naar.

Beantwoord

Laat een reactie achter