Home » Sasha en Bern hebben een tactisch gesprek, Imadiddin of Rupert eruit bij een eliminatie?

Sasha en Bern hebben een tactisch gesprek, Imadiddin of Rupert eruit bij een eliminatie?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond liepen Bern en Sasha een rondje over het terrein. De twee hadden een gesprek over het spel. En dan in het bijzonder een eliminatie die in de toekomst wellicht gaat komen.

Bern zegt tegen Sasha dat ze misschien wel een goed idee te pakken heeft om op Imadiddin te gaan. Maar de vraag is Babette daartoe bereid? Zij benoemde heel specifiek Isaac of Rupert. Ik dacht dat het mooi zou zijn om een groepje te krijgen die allemaal gezamenlijk stemt. Wat denk jij? Sasha zegt dat die andere naam ook wel door haar hoofd schoot. Maar ik denk dat de eerste naam meer kans heeft op gegadigden. Maar ik denk dat het uiteindelijk niet uitmaakt of het hij of zijn partner wordt. Babette noemt die namen ook uit eigen angst. Om zelf gekozen te worden of dat Zoë gekozen wordt. Die hebben het gevoel dat hun erop aan worden gekeken wat hun hebben gedaan, doelend op de laatste eliminatie. En als die mensen die jij zegt daadwerkelijk verkiesbaar gaan op manager dan is het weinig kans dat ik nog een kans maak merkt Bern op. Behalve als Imadiddin weggaat. Dan moet ik naar Janet toe om te zeggen het wordt Imadiddin. Erik benaderen en Eunice. Eunice zou ik buiten beschouwing laten benadrukt Sasha. Zij is zo ehm… ik vertrouw haar niet. Ik denk dat Erik wel mee wil gaat Bern verder. Maar ik denk dat de meeste dat wel willen omdat niemand echt wat met hem heeft. Daar is Sasha het mee eens, ik heb ook meer met Ruppie. Ik vind Immi heel lief hoor. Ik weet wel dat Zoë en Babette liever op Rupert gaan omdat hun hebben gezegd dat hij achterbaks is. Als je Rupert weghaalt heb je nog steeds een Moraima, Isaac, Marciano zegt Bern. Maar ik denk niet dat Babette en Zoë dan op Imaddidin gaan stemmen. We moeten goed nadenken of we een van die kiezen, we zijn wel een bepalende factor. Maar het zou fijn zijn om Babette en Zoë mee te nemen om zo overhand te krijgen.

De twee gaan uiteindelijk in de kas zitten. Bern zegt dus we verwachten nog steeds dat 5 mensen op dezelfde persoon stemmen? Ja antwoordt Sasha, dat is Morrie, Rupert, Immi, Marciano, Isaac. En misschien gaat Eunice mee voegt Bern eraan toe. Ja zegt Sasha en je weet niet of Babette en Zoë misschien meegaan aan de hand van wat zij stemmen. Ze gaan in ieder geval niet mee als wij het zijn. Bij ons zit je op 6 de ander op 5. Dan heb je 6, 5, 3 en 1. Die 3 is cruciaal voor hun, ze hoeven er maar 1 mee te krijgen dan bepaald de manager. Dan kunnen wij dus het beste meegaan in wat Babette en Zoë gaan stemmen. Ja antwoordt Sasha en Bern denk dat ze dan aan hun kant blijven. Dat zijn dan Isaac, Rupert, of Imadiddin. Ik geloof niet dat Zoë op Isaac gaat dus die valt af. Sasha denkt dat ook en Bern zegt dat het dan Rupert of Imadiddin. En ik denk dat je meer meekrijgt voor Imadiddin. Omdat de meeste mensen niet echt een klik hebben. Sasha denkt dat veel mensen Rupert willen. Maar dan is het simpel dan wordt het vragen. We willen een plan klaar hebben aan wie zitten jullie te denken? Bern vindt dat als een goed plan klinken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.3]

Laat een reactie achter