Home » Jeffrey verlaat definitief een jaar van je leven

Jeffrey verlaat definitief een jaar van je leven

Jeffrey moet een jaar van je leven verlaten, hij heeft de eliminatieopdracht verloren. Als zijn koffer er is gaat hij dan ook inpakken, Babette en Moraima helpen hem een handje. Jasper komt ook even naar Jeffrey. Jeffrey verteld dat hij er niet van baalt. Jullie wilde ook tegen elkaar merkt Jasper op. Ja antwoordt Jeffrey, anders had ik er wel van gebaald. Als Jeffrey zijn spullen gepakt heeft zet hij alles in de loods neer. Daarna gaat hij nog even met Isaac naar kamer 4.

In kamer 4 aangekomen zegt Isaac dat het niet anders kon. Ik heb heel veel tegelijk antwoordt Jeffrey. Ik baal van het spelletje maar ben ook opgelucht. Dat k*t randje! Isaac is er niet blij mee, hebben ze toch hun f*cking zin he. Je zag het bij de stemmen. Ze zijn hun eigen hachje aan het redden. Jeffrey geeft toe dat hij er ook wel klaar voor was. Ik was teleurgesteld als ik vandaag niet mocht. Jij weet hoe de vork in de steel zit. Ja antwoordt Isaac, nu gaan ze een andere Isaac zien. Jeffrey antwoordt dat hij het jammer vindt daar niet bij te kunnen zijn. Die schijnheiligen jongen gaat Isaac geïrriteerd verder. En hij weet wie de kern is die achter hem staat. Jeffrey geeft Isaac daarna een knuffel. De twee worden beide emotioneel. Nu is the beast unleashed benadrukt Isaac. De twee draaien nog een plaatje en gaan dan weer even uit elkaar. Isaac doet nog geïrriteerd zijn verhaal bij Rupert, Imaddidin en Moraima. Nu gaan jullie een andere Isaac zien benadrukt hij. F*cking neppe huichelaars, gadverdamme!

Daarna gaat Jeffrey richting de loods waar hij nog zijn laatste zegje doet. Wat een 9 maanden begint Jeffrey. Ik heb de nieuwe manager gelukkig nog net 1 uurtje mee mogen maken. U doet het tot nu toe fantastisch terwijl hij naar Moraima kijkt. Voor de rest, ik heb het mijzelf moeilijk gemaakt. Ik heb het jullie moeilijk gemaakt. Dat hoorde er een beetje bij, dat is ook mijn vermaak. Jeffrey den f*cking Hartog blijft hierachter, ik ben vanaf nu weer gewoon Jeffrey den Hartog. Ik heb van alles gedaan, meegemaakt tot het uiterste. Maar ook met mijzelf enorm zwaar gehad. Ik doe het nooit meer, in ieder geval niet zo. Ik heb er echt van genoten en ik denk dat het allemaal later goed tot mij komt. De tijd die ik met jullie mee heb gemaakt zal ik de rest van mijn leven koesteren. Ik heb favorieten maar mijn grootste is Isaac, daar hoop ik op. Mocht iemand anders het worden juich ik het net zo hard toe. De beste mag winnen. Babette vraagt hoe blij hij is om Kim te zien. Dat is de mooie kant antwoordt Jeffrey. Ik baalde van het spelletje zelf. Ik wilde gewoon winnen, niet gewonnen. Maar voor het totaal spelletje had ik wel tot het einde gewild maar dat was niet voor mij weggelegd. Ik heb er echt het allerbeste van gemaakt. Ik zal het nooit meer vergeten. Zo erg als ik me deed voorkomen ben ik niet hoor! De groep klapt en er volgt afscheid. Jeffrey krijgt van iedereen een knuffel. Daarna loopt hij met zijn spullen richting de poort en stapt de buitenwereld weer in. Het avontuur van Jeffrey in een jaar van je leven zit er definitief op…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4]

Laat een reactie achter