Home » Marciano hoort Babette tactisch uit, is zijn Kim doelwit?

Marciano hoort Babette tactisch uit, is zijn Kim doelwit?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Marciano een gesprek aan te gaan met Babette op kantoor. Het gaat over de komst van een eventuele eliminatie. Marciano vertelt dat hij gehoord heeft dat “zijn” Kim mogelijk genomineerd wordt. De twee praten er lang over maar dan wordt duidelijk dat Babette nooit op haar zou stemmen. En volgens Babette weet iedereen dat het hem niet zou beïnvloeden tijdens het spel. Het speculeren heeft ook totaal geen zin. Ze heeft zich ook weer herpakt doelend op Kim. Ik heb ook niet gehoord dat het grootste deel op haar wilde stemmen.

Dus ik ga haar naam niet zien op het bord vraagt Marciano dan. Ik denk dat het niet onmogelijk is dat ze op het bord komt te staan antwoordt Babette. Maar ik denk niet op nummer 1. Maar je komt hier al op het bord als je twee stemmen hebt he benadrukt ze. Wie denk je dat er op het bord komt vraagt ze. Ik vind het een beetje lastig man antwoordt Marciano. Ik wilde het eigenlijk weten van jou hoe het nou eigenlijk zat want dan zou ik zeg maar overwegen of ik moet gaan schakelen. Of moet kijken hoe het spel gespeeld gaat worden. Maar nu ik dit zo van je hoor denk ik dat het nog heel verrassend kan worden. Ja ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken benadrukt ze. Maar het had voor de hand liggend kunnen zijn dat een Leila erop zou komen in plaats van een Rupert. En nu was het Berend, Rupert en Moraima. Marciano snapt wel dat het Rupert werd als het om stelen ging maar qua sfeerbepalend had het ook Jeffrey kunnen zijn. Babette antwoordt dat zij op een gegeven moment ook gehad heeft dat als Jeffrey niet zou veranderen, net zoals Kim Nu is veranderd had ik wel gedacht dat hun erop zouden komen. Maar ik denk niet dat Jeffrey op het bord komt benadrukt ze. Die vinden ze misschien te sterk merkt Marciano op. Babette is het daarmee eens. Maar jullie zijn wel fysieke spelers, wie gaan jullie wegkrijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Yvonne 12 januari 2023 - 11:00

Dat denkt hij de grote slang maciano haha laat me even lachen

Beantwoord

Laat een reactie achter