Home » Babette en Jeffrey hebben een goed gesprek, Babette geeft een peptalk

Babette en Jeffrey hebben een goed gesprek, Babette geeft een peptalk

Afgelopen avond na het songfestival in een jaar van je leven werd er nog een “feestje” gehouden in kamer 4. Daarna zit Jeffrey en Babette buiten te kletsen. Babette lijkt Jeffrey een peptalk te geven.

Babette vindt dat Jeffrey zich niet aan moet passen maar plezier moet maken. Dat doe ik toch antwoordt Jeffrey. Dat doe je goed, heel goed benadrukt Babette. Een ego hier is niks. Jeffrey vindt dat de cultuur eten is. Ik ga nog 3 maanden achteraf zitten. Lekker in het zonnetje liggen en voor de rest… Dat is niet de goede instelling merkt Babette op. Ik snap dat Kim voor jou veel waarde is. Maar zij zou willen dat je de Jeffrey bent met je grappen en grollen. Een feestneus op en de gangmaker. Je aanpassen aan de situatie en het beste eruit halen, we zijn nu in die fase. Ik doe ook zeker mijn best zegt Jeffrey. En daar is Babette het mee eens. Jeffrey zit een beetje met de tussen fase. Dan denk ik echt… Dat is nu niet meer benadrukt Babette. Dus sluit nu het boek, Wendy en ik zijn er ook. Ik hou het al bijna 7 weken vol antwoordt Jeffrey, meer dan je best kun je niet doen. Je doet het super goed zegt Babette, ze denkt kijk effe dat is mijn vriend. Hij is over het punt heen gekomen. Hij is er weer. Je ziel was uit je en Kim is een strijder. Het is de laatste episode gaat Babette op, ze staat voor de tv te springen. Ik vind alles prima maar niet hier laat Jeffrey weten. Ook hier zegt Babette en Jeffrey kan dat eten, eten, eten niet meer aan. Volgens Babette hebben een andere vorm van plezier. Bij ons is dat muziekje dansje. Uiteindelijk komt Zoë dat er een mail binnen gekomen is. De DJ booth is alleen om te draaien en niet om te feesten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter