Home » De deelnemers doen een songfestival evenement in een jaar van je leven

De deelnemers doen een songfestival evenement in een jaar van je leven

De zaterdag in een jaar van je leven verloopt vrij rustig. Terwijl Eunice en Jasper op het toilet zitten hebben de twee het over de ruzie die uiteindelijk resulteerde in een gele kaart en 10.000 euro boete. Ik voelde me gewoon gepest legt Mirthe uit. In dat stukje hoef je mij niet te overtuigen antwoordt Jasper. Ik snap wat je bedoelt. Gelukkig, dat is heel fijn zegt Mirthe op haar beurt. Er werd mij ook al gezegd dat ze allemaal zien dat Eunice die 10.000 euro heeft gekost. Het was een kwestie van tijd dat er een kaart ging vallen zegt Jasper.

In de middag genieten de deelnemers van het mooie weer en het zonnetje. Er wordt gesport, in het zwembad gelegen en wat gekletst. Uiteindelijk is het tijd voor het amazing song festival wat georganiseerd is door Erik. Het songfestival is al lang bezig gaat Erik verder. Wij als Nederland hebben al 50x meegedaan. Ik hoop dat we een beetje leuke dag van kunnen maken. Alle artiesten gaan Nederlandse artiesten playbacken en zingen. Daarna treden verschillende deelnemers op, waaronder Janet, Eunice (met drums), Moraima en Erik. Ook Jan-Willem wordt naar voren geroepen om wat moppen te tappen. Als alle acts erop zitten dan laat Mirthe weten dat het tijd is om punten te geven. Iedereen krijgt een formuliertje om punten te geven. Erik telt uiteindelijk de briefjes naar en ondertussen worden er een paar muziekjes gedraaid. Mirthe roept daarna dat de uitslag bekend is. Jullie hebben het goed gedaan. Het was super cool dat er zoveel energie in gestoken is. Moraima is geëindigd op de 5e plaats, op nummer 4 Wendy en Babette, op plek nummer 3 Bern, op de 2e plek Jasper en Jeffrey en op de eerste plek zijn Wendy en Rupert geëindigd. Zij hebben dus het songfestival gewonnen. En krijgen de trofee. Het was een gezellige middag. Na het songfestival mogen de deelnemers nog 1 uurtje van muziek genieten.  Wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Laat een reactie achter