Home » Moraima en Wendy moeten een eliminatieopdracht doen

Moraima en Wendy moeten een eliminatieopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. En vandaag worden de deelnemers al vroeg opgeschrikt van het alarm. Om 9:00 uur gaat deze af. De deelnemers die net op waren gestaan kunnen weer terug. De groep wacht in de slaapkamers af op wat er komen gaat. Na ruim een uur wachten mag iedereen de loods weer in. Er liggen stippen op de vloer en de loods is leeg. Er staan 2 stellages in de loods waar zoals het lijkt op gezeten moet worden. Zodra iedereen staat neemt de stem het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, het komt vandaag aan op jullie evenwicht. Laat je niet uit balans brengen want jullie gaan zo dadelijk een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer blijft het langst in balans en is daarmee verzekerd van een plek in het programma? De geselecteerde deelnemers moeten plaatsnemen op de houten stellage. Je moet met je voeten buiten het rode gebied gaan staan. En je mag met je handen alleen de uiteinden van de touwen vasthouden. En deze mogen het lichaam niet raken. Door in evenwicht te blijven zorg je dat de vaas niet valt. Maar de deelnemer wiens vaas als eerste de grond raakt moet vandaag een jaar van je leven verlaten. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht moeten uitvoeren. Jullie stemmen op één deelnemer.

Daarna gaat de zoemer en de deelnemers gaan uit elkaar. Wendy vraagt nog of er oefentijd komt waarop de scheidsrechter laat weten dat er een korte oefentijd zal zijn. De stellages mogen niet aan worden geraakt voegt hij eraan toe. Daarna hebben de deelnemers onderling overleg. Na 15 minuten komt iedereen weer in de loods, de stem laat weten dat vanaf nu alle stilte vereist is en als er gesproken wordt dit een gele kaart en 10.000 euro boete oplevert. Vervolgens moet iedereen één voor één hun stem uitbrengen. Als iedereen geweest is maakt de stem de uitslag bekend. Beste Moraima en beste Wendy jullie zijn geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Daarna worden de stellages in de loods gezet en krijgen Moraima en Wendy enkele minuten oefentijd. Moraima is er relaxt onder Wendy wat minder. Wie gaat de opdracht halen? We komen er zo op terug in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.7]

Laat een reactie achter