Home » Kim heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Kim heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim gaat vandaag een jaar van je leven verlaten. Ze is zeer vrolijk opgestaan na haar afscheidsfeestje van afgelopen avond en kijkt ernaar uit. Haar spullen zijn al gepakt, ze pakt nog een boterham en speelt nog een spelletje. Dan krijgt Marciano een bericht dat de koffer klaarstaat. Marciano zet de koffer in het midden van de loods en vraagt daarna of ze zeker weet dat ze wil vertrekken. Kim antwoordt ja en geeft haar een knuffel. Daarna gaat ze haar haren stijlen en krijgt hulp van Wendy. Boven pakken Kenzy, Wanda en Marciano haar koffer in. Daarna kletst ze nog even en daarna heeft ze even een momentje met Marciano alleen. Ze wil dat hij gaat knallen en niet te veel verdrietig doet. Daarna is het tijd om te gaan. Ze geeft haar mededeelnemers alvast wat knuffels en neem als iedereen het is nog even het woord.

Ik ga natuurlijk naar huis begint Kim, ik ben hier gekomen om mijn trauma te verwerken. Ik heb behoorlijk wat shit meegemaakt. Ik wilde dat vertellen maar ik kan het niet vertellen want thuis weet bijna niemand mijn situatie. Ik dacht dat hier te verwerken, maar er komt teveel emotie naar boven. En dat is op een manier waarop ik mijzelf niet ken. Maar het is wel iets wat kennelijk bij mijn verwerkingsproces hoort. Dit is echt een bijzonder mooie stap in de juiste richting om weer dingen te verwerken want het is losgekomen. Ik heb veel gesprekken achter gehad over wat er is gebeurt maar ik heb meer hulp nodig. Ergens is het gek dat ik het hier wilde verwerken, ik dacht dat ik sterk was. Ik ben erachter gekomen dat ik fysiek sterk was maar mentaal heb ik teveel meegemaakt. Hierdoor is het te zwaar om het hier te verwerken. Dus vijf maanden, het was een top tijd met pieken en diepe dalen. Het is klaar en ga ik lekker naar huis. Allemaal bedankt, iedereen voor wat dan ook, voor de top ervaring. En Wanda mijn vriendinnetje, en natuurlijk Marciano ook al mocht ik dat niet zeggen. Mijn lieffie. Ze loopt naar Marciano die het moeilijk heeft, hij slaat zijn handen voor zijn ogen. Kim knuffelt hem en zegt veel van hem te houden. Je bent sterk, mijn lieffie. Je betekent alles voor mij. Daarna veegt ze haar tranen weg en geeft ze de meeste deelnemers nog een laatste knuffel. Ze trekt haar jas aan, geeft Marciano nog een laatste kus en pakt haar koffer. Doei moppies zegt ze nog en trekt de poort achter haar dicht. De deelnemers in de loods kijken nog even naar het spelscherm waar de foto van Kim komt met de tekst game over. Marciano trekt zich even terug in de keuken en gaat daarna de loods in.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.8]

3 Reacties

Yvonne 31 januari 2023 - 11:05

Eindelijk weg dat stiekeme en verwende nest, nu Wanda nog !

Beantwoord
Ikke 31 januari 2023 - 12:38

En nu de zoemer

Eerst lotjes trekken 1 2 of3
En er wordt niet geruild en dat is de nieuwe kamer indeling

Alles wat schrijft wordt ingenomen

Er wordt niet gefluisterd zodat de kijkers niet continu met hun oor aan de tv hangen

Eens kijken wat de bewegingen zijn

Wie spreekt tijdens t roken bam gele kaart

Wie overdag op bed ligt bam gele kaart

En achter de keuken wordt gerookt geneukt en gepraat net zoals aan de andere zijkant loods bij de slaapkamers gebeurd idem ditto

Sluit dat dan ook af !!!!

Beantwoord
Tam 1 februari 2023 - 14:26

Jammer dat Kim weg is gegaan en wens haar veel geluk in hier buiten de poort. Groetjes van tam.

Beantwoord

Laat een reactie achter