Home » Jeffrey vindt het afscheidsfeestje van Kim theatraal en een neppe bedoeling

Jeffrey vindt het afscheidsfeestje van Kim theatraal en een neppe bedoeling

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim heeft afgelopen avond haar laatste avond in een jaar van je leven doorgebracht. Vandaag gaat ze een jaar van je leven namelijk verlaten. Afgelopen avond werd er een “klein” afscheidsfeestje gegeven. Kim, Marciano, Isaac, Wanda, Jasper en Kenzy zaten boven bij het kantoor te borrelen. Er was een gezellig hoekje gemaakt en het groepje maakte er het beste van. Ze hebben veel lol.

Beneden bespreekt Jeffrey met Rupert en Imadiddin het vertrek van Kim. Blijkbaar mag niemand het weten en is ze morgen weg zegt Jeffrey. Maar het is niet aan mij om te zeggen, maar iedereen weet het al. Ik hou niet van dat theatrale gedoe allemaal. Ik lig in f*cking kamer 1. Ik hoor continu die k*t lach van Kenzy. Ik ben in alle staten om er bij te zitten. Raar gedoe allemaal. Het is ook tijd om die Kenzy en Wanda aan te pakken. Waar ben ik mee opgesloten joh, waar ben ik mee opgesloten. Mensen dood willen maken als ze haar zin niet krijgt. Het is gewoon een verwend kind joh, je moet het geen aandacht geven. Ik ben echt in staat om op opa (Jan-Willem) te stemmen. Hij moet manager worden dat is de doodslag voor Kenzy. Ze wil naar huis dan. Neppe gedoe allemaal. Maar het lijkt me ook lachen als het 12-12 wordt mag Marciano kiezen. Je ziet meteen hoe alles verdeeld is met het neppe gedoe. Imadiddin merkt op dat als Kim weggaat ze ook 1 stem minder hebben. Kim D denkt dat de groep uit elkaar gaat vallen door haar vertrek. Wanda en Kenzy zijn niet meer veilig. We kunnen wel weer her groeperen merkt Jeffrey op, Imadiddin is het daar helemaal mee eens. We hebben Kenzy en Wanda niet nodig benadrukt hij.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Kim is vrolijk, ze kan niet wachten om te gaan. Ze pakt haar spullen en wacht af tot haar koffer verschijnt. Met Marciano loopt ze nog een laatste rondje buiten. Ze hoopt dat het niet gaat regenen als ze gaat. En Marciano benadrukt dat ze moet gaan genieten. Dat ga ik echt doen antwoordt Kim.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

1 Reactie

Chantal 1 februari 2023 - 03:19

Jeffrey is aan het zeuren dat Kim haar zin wil krijgen 🤣 moet hij zeggen met het doordrammen over die sigaretten. Als iemand zijn zin wil krijgen is hij het wel😢

Beantwoord

Laat een reactie achter