Home » Kim gaat morgen 11:00 uur weg uit een jaar van je leven, ze heeft het een aantal bewoners vertelt

Kim gaat morgen 11:00 uur weg uit een jaar van je leven, ze heeft het een aantal bewoners vertelt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim zit is sinds de ruzie met Marciano niet lekker in haar vel. Ze wil het liefst naar huis maar heeft nog enige twijfel. Ook vandaag wordt dat duidelijk. Zo laat ze weten dat ze nog niet weet wanneer ze gaat maar het nu de vraag is wanneer. Voor de weekvergadering van vandaag gaat Kim het gesprek aan met Marciano in het kantoor. Ook daar komt al snel het naar huis gaan aan bod. Marciano probeert haar om te praten maar dat lijkt niet echt te lukken. Kim is emotioneel en gaat uiteindelijk naar “achter” (regie) om daar te praten. Na de weekvergadering is Kim weer terug en roept een aantal deelnemers bij elkaar. Ze moeten naar haar slaapkamer komen, ze heeft namelijk een mededeling.

Morgen 11 uur ga ik naar huis zegt Kim kort maar krachtig. Officieel, dus sorry voor jullie allemaal maar het is voor mij echt goed. Wanda geeft een knuffel en Kim zegt huilend dat de enige reden is om te blijven voor hun is. Maar niet voor mezelf. En met name voor Marciano en Wan. Ik ga jullie echt erg missen en geef veel om jullie allemaal. Maar ik word er echt niet gelukkig van. Het is echt goed benadrukt ze. Ik weet dat ik geen spijt ga krijgen, dit is mijn ding niet meer. Ik heb veel sh*t te verwerken en dat gaat hem hier niet worden. We gaan roken, ik heb geen principes meer, drop eten, chips eten. Het is echt klaar en “ze” zeiden ook dan blijf je meer voor anderen en niet voor jezelf. Dit is de beste keus. Ik zie het als opgeven maar ook weer niet. Mijn vader zei ook als je ongelukkig bent moet je naar huis. En ik ben echt zo ongelukkig huilt ze. Marciano geeft haar daarna een knuffel. Dat moet je niet zijn ongelukkig zegt hij. Dat ben ik wel gaat Kim verder. Ik heb wel lol gehad zoals de playback show, verdienopdrachten, de lol, de gekkigheid. Maar het weegt niet op tegen mijn gevoel en het is hier de sh*t die naar boven komt. Het is voor mij teveel. Wat ik heb meegemaakt is echt veel, de scheiding van mijn ouders, toen ik 19 werd een klap, vorig jaar. Het is gewoon teveel. Ik verlies mezelf hier volledig. Ik vind het ook echt moeilijk en ik ga Marciano gewoon zo missen. Ik weet gewoon dat ik weg moet voor mijzelf. Ik ga het ala Djedi doen, de rest boeit me geen ene f*ck. Morgen om 10:00 uur staat mijn koffer klaar, ik trek het door tot de laatste minuut. Vandaag wil ik gewoon een leuke dag.

Isaac vindt het jammer om te horen, je bent een sterke persoon. Maar het is tijd. Kim is het ermee eens, ik schrik van mijzelf mentaal. Ik had niet gedacht dat ik kennelijk zoveel hulp nodig had. Ze praat nog lang over wat ze buiten gaat doen. Marciano gaat naar het kantoor en Isaac volgt al snel. Het was uitstel van executie merkt Isaac op. Het zat er gewoon aan te komen antwoordt Marciano. Het was een kwestie van tijd. Je zag het ook al 2-3 maanden aankomen antwoordt Isaac. Anders verliest ze zichzelf. Marciano is het daarmee eens. Maar leuk vindt hij het natuurlijk niet…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

8 Reacties

Cathleen 30 januari 2023 - 12:31

Wat jammer Kim.
Je was een leuke meid.
We gaan je missen.

Beantwoord
Marjory 30 januari 2023 - 13:44

Hoe ze in het echt is weet ik niet maar wat ik van haar op televisie/livestreams zie is niet chic. Ze is constant aan het scheiden, roddelen en heel vaak boos. Ik hoop dat ze het allemaal terugkijkt en er lering uit trekt. Zelfs Marciano die haar op haar communicatie gedrag wees kreeg een grote bek…
Als kijker zal ik haar ZEKER niet missen.

Beantwoord
Veroon 30 januari 2023 - 15:43

Vind het fijn dat ze er uit gaat. Ze heeft geen respect en loopt alleen maar te schelden. Heb me heel erg geërgerd aan haar en dikwijls de TV uit gezet als zij te zien was.

Beantwoord
Luca 30 januari 2023 - 17:33

Mooi gezegd helemaal mee eens,ben al dat geruzie zoo zat

Beantwoord
D.Pison 31 januari 2023 - 02:40

Knap hoor, dat ze toch zelf tot het inzicht is gekomen dat het beter is om naar huis te gaan. De “productie” heeft haar daarin ook goed gesteund. Hulde!! Dat ze nu maar tot rust mag komen en veel dingen mag gaan verwerken.

Beantwoord
warner teuben 31 januari 2023 - 09:10

waar is de live stream

Beantwoord
Veroon 31 januari 2023 - 09:30

Ik vind het fijn dat ze weggaat. Vond haar veel te grof in haar uitspraken en respectloos

Beantwoord
Raatje 1 februari 2023 - 12:21

Gelijk hebt u @Marjory…
Hehe Eindelijk is ze vertrokken.
Snap niet wat Marciano in haar ziet.
Altijd maar ruzie zoeken deed ze daar.

Beantwoord

Laat een reactie achter