Home » Marciano roept de groep bij elkaar voor zijn laatste vergadering

Marciano roept de groep bij elkaar voor zijn laatste vergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is maandag en dat betekent dat het weer tijd is om te vergaderen. Marciano roept de groep bij elkaar omdat er wat zaken besproken moeten worden.

Marciano vertelt dat dit zijn laatste weekbespreking is. Ik ben blij dat het mijn laatste is. Ik heb een leuke ervaring als manager gehad. We hebben als groep leuke dingen gedaan. Het is voor mij wel tijd het stokje door te geven. De huishoudpot is 66,75 euro. We zijn gedekt tot het ontbijt van woensdag ochtend. Janet en Wendy kunnen de lunch en avondeten doen. Ik heb nog antwoord gekregen op de recordpoging voor de hamburgers. Je moet beginnen zonder iets in je handen te hebben. Maar dat lukt bij iedereen wel. Het is nu duidelijk dus ik denk dat we hiervoor kunnen gaan in februari. Iedereen kan het doen. Biljarttafel stond nog open, dat zou Erik graag willen gaat Marciano verder. Erik vertelt dat de tafel 831,98 euro kost.  Het is een wat kleiner formaat, maar ik wil graag leren drie banden. En het is voor iedereen, inclusief accessoires. En zou na de vergadering een stelling willen doen. Verder is er 9 februari einde van de challenges gaat Marciano verder. Dan gaat er iets gebeuren, ik zie dat er niet veel mensen actief mee bezig zijn. We moeten daar wel wat actiever mee bezig zijn benadrukt hij. Morgen moet Kenzy een droompresentatie doen, Kim D donderdag. Het afscheidsdiner was voor mij top, het was een leuke avond. Dan is het tijd voor de rondvraag.

Martin laat weten dat de muziek bingo verplaatst is naar volgende week in verband met de financiën. Janet vraagt waar Kim is en Marciano vertelt dat ze “achter” (regie) is. Gert-Jan wil een klaverjas clinic geven, ik wil morgen middag met wat mensen gaan zitten die het willen leren. Bern zegt dat zijn verjaardagsfeestje wat gewijzigd is, in de middag is er een activiteit, dan eten en daarna muziek. De judo matten zijn binnen, dit zijn er niet genoeg. Deze zijn aangevraagd samen met de pakken. Dinsdag en donderdag worden er dan lessen gegeven. Moraima zegt dat ze met visagie bezig is. Ze is bezig met de neus bezig dus als mensen willen mogen ze naar haar komen. Eunice vertelt dat ze bezig is met de organisatie van de organisatie van de best song writer. Iedereen krijgt nu een uitnodiging. Kim D zegt dat de circuit training weer terug komt met de muziek boks. Het zou leuk zijn als er mensen meedoen. Jeffrey bedankt Marciano voor de afgelopen maand. Ik heb het naar mijn zin en dat komt ook wel hoe het deze maand gaat. Imaddidn bedankt iedereen dat hij iets met zijn passie kon doen een dj workshop geven en draaien. Ik hoop dat we antwoord kunnen krijgen hoeveel een dj set kost. Rupert vertelt dat hij met Babette een carnavalsdag wil organiseren, waarschijnlijk 28 februari. Kenzy zegt dat het halfjaar feest eraan komt, dat gaat 2 maart zijn met een full moon party. Isaac begint over de kas die ze om willen bouwen. We hebben een tekening gemaakt en die willen we naar achter doorsturen. Dan gaan ze kijken en geven een akkoord. Het wordt een soort relax ruimte voor maximaal 3 personen. Marciano sluit de vergadering af en dan is het tijd voor de stelling voor een biljarttafel. De groep gaat staan en een meerderheid stemt voor. Erik is blij met het resultaat en bedankt zijn mededeelnemers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

2 Reacties

Ikke 30 januari 2023 - 11:42

Ow ja gaat ze nu nog marciano manipuleren zodat hij ook gaat??? Ik hou van jou en wacht op jou en bla bla bla hij moest eens wetrn wat ze echt van hem vindt gvd jongen laat je niet kennen he

Beantwoord
Ikke 30 januari 2023 - 13:28

Mag hopen dat t een verdienopdracht is met veel geld en dat jan willem mannager wordt

Als dit eliminatie opdatacht is dan Moet De stem mrlden dat kim niet mee mag doen omdat ze morgen definitief t programma moet verlaten zij mag niet verdienen en niet stemmen…. Dan is t vooraf gepland door kamer vijf

En iedereen mag weten dat ze gaat t is niet eerlijk absoluut niet eerlijk voor de andere deelnemers als die t niet weten!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter